“Flott sted”

Pizzeria Oliva
Vurdert som nr. 56 av 516 Restauranter i Dubrovnik
Kjøkken: Italiensk, Pizza
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Ruslet innom her for en lunsj i varmen. Nydelig å siste innendørs med a/c og vifter, samt komme litt bort fra folkemassen. (De har utebord også). Veldig hyggelig betjening, og en fin meny for lunsj og enkel middag (pasta og pizza, stort sett). Rene og fine toalettfasiliteter også. Passer fint for hele familien.

Takk, Flybaronen
Torrentes, Marketing på Pizzeria Oliva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Thank you, dear guest, for your visit and your contribution and we all hope to see you again when in Dubrovnik.
Kind regards

Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Beste pizza😊
Bra variasjon i pizzamenyen. Vi har prøvde flere som alle falt i smak. Vi fikk anbefalt lokal rødvin, - den var meeeeget god.
Kjempefint personale, serviceminded og hyggelige😊

Dato for besøk: september 2019
Takk, AnneJ2005
Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Prøvde finne et sted med glutenfri pizza da min bror ikke tåler gluten , på menyen utenfor stod det at det ikke var gluten fritt men da vi spurte , visste det seg at di også hadde En glutenfri meny , man måtte bare spørre , min vanlig pizza var god men den glutenfri pizzaen var noe skuffende

Dato for besøk: mai 2019
Takk, arild h
Anmeldt 21. oktober 2016 via mobile enheter

Kan anbefales på det sterkeste👍God Pizza, rask servering, hyggelig betjening😊Mange besøkende, alle bord fullsatt😊

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, ingersonderaal
Anmeldt 30. juli 2016 via mobile enheter

Byens beste pizza! Hyggelig sted, bra service og nydelig pizza! De har også glutenfri pizza der, og den var veldig god :)) Verdt et besøk! :)

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, Silje K

Reisende som så på Pizzeria Oliva, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Pizzeria Oliva? Del dine erfaringer!