Sjekket priser og tilgjengelighet via hotels.com, men booket dirket på hotellets nettside for best pris. Anbefaler og melde dere inn i Valamar + Club. Hotellet ligger 50 m fra busstopp, og det koster 12 kn med buss inn til byen pr.pers. Ca 24 NOK. En Uber koster ca 70-80 NOK til/fra byen, og er stort sett på plass innen 2-5 min. Hotellet har en fin frokost sal, men anbefaler å spise tidlig da det fort fylles opp på morgenen (anbefaler å spise før kl 08:30). Det er et stort og fint utebasseng på hotellet, som oppvarmes av sola. Holdt ca 33 grader når vi var der i Juli. Ellers også et innendørs basseng som lå noe lavere i temperatur. Anbefaler å være tidlig ute (før kl 09) hvis du vil ha en solseng ved bassenget. Håndkle får man utlevert ved bassenget mot fremvisning av romkort. Er også en Strand tilgjengelig ned ved søster hotellet. Bør være der nede før kl 09 skal du sikre deg en solseng der. Koster 95 kn for 2 solsenger en hel dag. Anbefales. Ta med romkort og vis frem. Ellers en liten butikk/kiosk på hotellet hvor du kan få kjøpt litt enkel snacks, ellers er det ca 10 min å gå til nærmeste matbutikk, og 15 min til gågate med mange restauranter.