I magasinet til Lufthansa leste vi om en god restaurant i Dubrovnik, og bestemte oss for å bestille der. Og det angret vi ikke på.
Restaurant Dubrovnik ligger i gamlebyen, og vi satt på takterassen. Det føltes luftig og godt, og restauranten var moderne og lekker, med flotte og gode sittegrupper.
Her kan man velge liten eller stor meny med vinpakke, eller a la carte. Utvalget av drikkevarer er stort. Vi gikk for 6 retters med vinmeny. Inn kom den ene flotte og smaksrike retten etter den andre, med et par innslag av venteretter på huset underveis. Vinvalgene var ypperlige etter vår smak, og aperitifen vi tok før maten, en Spritz , var kjempegod.
Vi var meget godt fornøyd med maten, og både tilberedelse og råvarer var av høy kvalitet. I tillegg ble vi ønsket varmt velkommen av ei hyggelig jente i døra da vi kom, og servitøren vår (Daka..?) var veldig serviceminded og hyggelig. Hit returnerer vi gjerne hvis vi kommer tilbake til Dubrovnik.