“Fin utsikt ”
Anmeldelse av Dubravka 1836 Restaurant

Dubravka 1836 Restaurant
Vurdert som nr. 36 av 494 Restauranter i Dubrovnik
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Kroatisk
God for: Forretningsmøter, Familier med barn, Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. mai 2019 via mobile enheter

Ligger fint til ved inngangen til gamlebyen , hyggelig betjening og fin utsikt til bymuren ,vi bestilte kalv til lunsj , maten var helt grei men noe wow var det ikke

Dato for besøk: mai 2019
Takk, arild h
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2019

Kjære gjest,

Vi takker for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Våre gjesters synspunkter er viktige for oss for at vi hele tiden skal kunne forbedre oss. Vi håper vi får muligheten til å ønske velkommen tilbake ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen,

Dubravka 1836 Team

Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Anbefalt! Like ved inngangen til borgen/gamlebyen. Herlig mat, live musikk, bra service og rask bordsetting. Spesielt god beliggenhet parallellt med borgen!

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, andreafT2371UN
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018

Dear Andrea F,

Thank you for kind words about your dining experience at Dubravka 1836 Restaurant. We are pleased to hear you enjoyed our cuisine, service, live music and the unique setting.

It always feels very rewarding to hear our guest were satisfied with their dining experience and our team members.

We hope to welcome you back in Dubravka 1836 Restaurant. Safe travels in the meantime.

Kind regards,

Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Rimelig og grei frokost. Fin beliggenhet og atmosfære. Eneste som trekker ned er at kelnerne brukte lang tid og virket lite interessert i gjestene sine.

Dato for besøk: august 2018
3  Takk, Stenumen
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018

Dear Stenumen,

We would like to use this opportunity to thank you for being our guests in the Dubravka 1836 Restaurant and for taking your valuable time to share your comments.

Feedback from our guests are important to us in order to continuously improve and to be able to meet our guests expectations. Your comments will off course be evaluated and taken into consideration.

Thank you once again and we hope to see you again in the future and wish you the very best.

With my best regards,

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Vår 1ste stopp i Dubrovnik, nydelig utsikt, deilig iskald øl, nydelig pasta med kylling og fresh og god kyllingsalat! Enkel mat, godt, rask servering og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Turid R

Dear Ruudx4,

Thank you very much for writing this wonderful review about your experience in Dubravka 1836 Restaurant. We are delighted that we could impress you with our food quality, ambiance and service.

We would love to welcome you soon back at our restaurant.

Best regards,

Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant rett utenfor porten til gamlebyen .
Rent og pent . Effektiv betjening , blide og tålmodige med barn.
God sjømat, god pizza .
Priser som hjemme i Norge.
Flott utsikt mot Borgen og havet .
Veldig gode drinker til små og store.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Rikke A
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen. Vennlig hilsen,
Dubravka 1836 Team

Reisende som så på Dubravka 1836 Restaurant, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Dubravka 1836 Restaurant? Del dine erfaringer!