Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig frokost”
Anmeldelse av Dubravka 1836 Restaurant

Dubravka 1836 Restaurant
Vurdert som nr. 62 av 472 Restauranter i Dubrovnik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 22
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Kroatisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter, Familier med barn, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Levering, Reservater
Anmeldt 3. september 2019

Deilig frokost på restauranten, en av byens beste. Hyggelig og koselig betjening. Nydelig utsikt. Restauranten ligger rett utenfor gaten,med utsikt ned til kajakkene, murene rundt gamlebyen og fortet

Dato for besøk: august 2019
    • Service
    • Mat
4  Takk, Bakken4885
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

We are so glad that you came and really enjoyed our restaurant. We will keep at it so that every time you come to see us, you will have the same experience.

Thank you so much and hope to see you again soon.

Warm regards,

Dubravka 1836 Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 299)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 3 299 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Beliggenhet betyr mye, og sjelden mer enn dette. Restauranten ligger rett utenfor bymuren og i mainstream. Maten er OK og servicen grei.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Tbondo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your visit and feedback. We always try to do our best for all our guests. We hope to see you again and give you better feeling about our Dubravka 1836 Restaurant.

With my best regards,

Mario Raic
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelige servitører, bra utvalg av mat. Ble bestilt alt fra pizza, pasta, kjøtt og dessert. Alle var fornøyde med maten. Rask servering. Flott utsikt mot bymuren og havet. Ikke egne glutenfrie retter, men virket som de hadde god kunnskap om hva man kunne velge fra menyen.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, lise2101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!
Med vennlig hilsen,
Dubravka 1836 Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019

Vi endte opp her 2 ganger under vårt besøk i Dubrovnik.
Flott utsikt mot sjøen og Piles Gate
Varierte og gode menyer. Det ble spist både sjømat og kjøttretter.
Hyggelige og effektive servitører. Ikke lenge og vente på maten, det er et pluss når en er på farten.
Plassen anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
5  Takk, ranoblabla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen. Vennlig hilsen
Dubravka 1836 Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

God mat, gikk fort at vi fikk maten. Betjening rotet endel med bestillingen, fikk ikke alt vi bestilte. De mente også at vi hadde bestilt d vi fikk når de rota d til. Dette trekker ned. Fin beliggenhet.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, ToneL20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for being our guests at the Dubravka 1836 Restaurant. We would like to use this opportunity also to thank you for taking your valuable time to provide us with your feedback. We are happy to hear that you enjoyed our cuisine and unique location.

We always endeavour to offer the highest level of service and it would appear that on this occasion we failed to provide you with perfect service. As our aim is to ensure high guests satisfaction we feel very sorry to learn about your experience. Whilst apologizing for the inconvenience, please be informed that we have noted your constructive feedback to our entire team.

We kindly ask that, prior to making any ultimate conclusions about Dubravka 1836 Restaurant, you allow us to welcome you here once again before you leave Dubrovnik, and to justify the fine reputation we have nurtured for many years.

Yours sincerely,

Mario Raic
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dubravka 1836 Restaurant, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Har du vært i Dubravka 1836 Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din