“Mangelfull service”

Dubravka 1836 Restaurant
Vurdert som nr. 36 av 513 Restauranter i Dubrovnik
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Kroatisk
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Familier med barn, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Vi kom inn og ba om et bord for to for et par drinker. De første drinkene fikk vi relativt raskt, men etter å ha ventet 50 minutter uten at noen spurte oss hvordan drinkene var, eller om vi ville ha mer bestemte vi oss for å gå. Det var vanskelig å få tak i servitør for å få betalt.
Totalt ventetid fra drinker til vi endelig oppnådde kontakt med servitør: 57 minutter. Fikk dog 30% avslag da jeg sa til servitøren at vi hadde ventet fryktelig lenge.
Fin plass, bra AC, god utsikt.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Anna Trovik H
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Dear Anna Travik H,

Thank you for visiting our Dubravka 1836 Restaurant and for taking your valuable time to share your experience here on TripAdvisor.

Please allow us to express our deepest apologies. You and all our guests deserve only the best service when visiting our restaurant. As our main goal is to ensure high guests satisfaction our entire team feels sorry to read your review.

Again, I sincerely apologize for all the inconveniences we have caused and hope you give us a second chance in order to meet your full exceptions and our reputation we have nurtured for many years.

Yours SIncerely,

Mario Raic
General Manager

Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Kjempefin plass, flott utsikt, god service og deilig smakfull mat! Bestill bord om du ønsker å sitte ut mot sjøen og ha utsikt, denne restauranten er populær!

Dato for besøk: september 2019
3  Takk, Camilla N
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2019

Hei Camilla N,

tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi onsker deg hjertelig velkommen tilbake til Restaurant Dubravka 1836 neste gang du er i Dubrovnik. Vennlig hilsen,

Anmeldt 3. september 2019

Deilig frokost på restauranten, en av byens beste. Hyggelig og koselig betjening. Nydelig utsikt. Restauranten ligger rett utenfor gaten,med utsikt ned til kajakkene, murene rundt gamlebyen og fortet

Dato for besøk: august 2019
4  Takk, Bakken4885
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2019

Dear Guest,

We are so glad that you came and really enjoyed our restaurant. We will keep at it so that every time you come to see us, you will have the same experience.

Thank you so much and hope to see you again soon.

Warm regards,

Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Beliggenhet betyr mye, og sjelden mer enn dette. Restauranten ligger rett utenfor bymuren og i mainstream. Maten er OK og servicen grei.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Tbondo
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2019

Dear Guest,

Thank you very much for your visit and feedback. We always try to do our best for all our guests. We hope to see you again and give you better feeling about our Dubravka 1836 Restaurant.

With my best regards,

Mario Raic
General Manager

Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelige servitører, bra utvalg av mat. Ble bestilt alt fra pizza, pasta, kjøtt og dessert. Alle var fornøyde med maten. Rask servering. Flott utsikt mot bymuren og havet. Ikke egne glutenfrie retter, men virket som de hadde god kunnskap om hva man kunne velge fra menyen.👍

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, lise2101
Mario R, General Manager på Dubravka 1836 Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!
Med vennlig hilsen,

Reisende som så på Dubravka 1836 Restaurant, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Dubravka 1836 Restaurant? Del dine erfaringer!