“Anbefales!”
Anmeldelse av Restaurant Posat

Restaurant Posat
Vurdert som nr. 102 av 488 Restauranter i Dubrovnik
Kjøkken: Kroatisk
God for: Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Store grupper, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

Kjempefin restaurant, med god service og god mat! Maten ligger i alle prisklasser, og servitøren din hjelper deg mer enn gjerne med vinutvalg (både importert vin og kroatisk vin). Vil anbefale å reservere på forhånd da det er en populær restaurant med lang kø/venteliste. Vi endte opp med vin, forrett, hovedrett, dessert og kaffe, og prisen ble omtrent 1000kr per pers (inkludert tips). Definitivt verdt det!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Sofie N
Restaurant Posat, General Manager på Restaurant Posat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2022

Thank you very much for you kind review.

Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

Ble anbefalt av en taxi sjafør om denne plassen, vi hadde ikke booket bord på resturanten men det var ingen problem. så ut som en ordentlig klasse restaurant. Noe jeg stusset over? Kelneren kom med et tallerken med fisk og hummer. Han insisterte på hummer med en fantastisk tomatsaus og tagliatelle Med reker og brød til forrett, fordi dette var en sjømat restaurant. Dette forsto jeg var det dyreste og det beste. Fikk ble med han i tanken og plukke selv hummer. Da av min store overraskelse så at flere hummere var døde i tanken og veldig overfull. Maten smakte helt OK, men var ikke verdt 1600 Kuna for 1 hummer med pasta og forrett pluss 1 cola og 2 øl. Da va kom hjem måtte vi begge springe på toalettet hele kvelden. Dårlig kvalitet på fersk varerene. Kommer ikke tilbake pga dette.
Veldig synd fordi jeg likte denne plassen. hyggelige ansatte men viss ikke fersk varerene holder mål. Må dere bli flinkere med kvalitetskontroll av sjømat dere selger.

Med vennlig hilsen fiske spiser fra Nord-Norge.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, franzr937
Departure26062012496, Guest Relations Manager på Restaurant Posat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2019

Dear Customer,

lets get few things straight in start, so as you said " the food tasted perfectly" so do you seriously think that it would taste that good if we would be serving "dead" lobsters, and to be honest we will not judge your intellect but why would we have lobster pool if there are dead lobsters inside? To be honest we taught that this was a joke but since you were very serious now we are giving you a serious answer. From all of the nations in our restaurant you are from nation that produces crabs so you should now if lobster is not moving it is not because he is dead, regarding your toilet problems next time please do not mix coca cola and beer and we insure you that you will not have problems of that kind. In the meantime we wish you pleasant stay in our city.

Guest Relations Manager

Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Like utenfor murene til gamlebyen kom vi litt tilfeldig inn på denne. Og det var ikke dumt. Servicen var utmerket, menyen rikholdig og noe av maten så fersk at den svømte bak oss. Jeg bestilte grillet blekksprut og var veldig fornøyd. Mer enn de andre.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Tbondo
Departure26062012496, Public Relations Manager på Restaurant Posat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2020

Dear Client,

thank you for your great review and we hope to see you agin next summer.

Anmeldt 17. juni 2018 via mobile enheter

Dette er en flott restaurant like utenfor gamlebyen, 100 meter ovenfor Pile-porten. Opprinnelig en fiskerestaurant men serverer både kjøtt fugl og vegetariske alternativer.

Dette er en topp restaurant! Du blir tatt vare på som en filmstjerne fra du setter deg til du går igjen. Meget kunnskapsrik betjening hva både maten og vinen angår. Deler gjerne (men kun om du vil) detaljert informasjon om hvor og hvordan både maten og drikke er tilvirket og tradisjoner bak.

Her spiser du noe av den bedre sjømat du kan finne i hele Dubrovnik. Alt er fanget samme dag. Har du lyst på en saftig biff av okse indrefilet så kan du med all trygghet bestille det også. Dette kjøkkenet bommer ikke på en eneste rett og har upåklagelig timing hva personalet angår, men også ift tid mellom rettene.

Ta deg litt ekstra god tid når du besøker Posat. Regn minst to timer til bords. Og dersom du, som oss, går for både fordrink, en flaske Plavaç til hovedrett og dessert så må du regne med å bruke ca. 1500 kr. for to personer. Det er det verdt! Et tilsvarende måltid i Norge, alt inkludert, ville kostet det dobbelte og litt til.

Også her booker du bord i god tid. Verdt et besøk (eller 4 som min kone og jeg er oppe i nå) dersom du er villig til å betale litt ekstra fra et ekstra godt måltid.

Dato for besøk: juni 2018
3  Takk, sourheast
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Hyggelig personell, vi følte oss velkomne og godt ivaretatt. Maten var veldig god og fint tilbredt. Fikk låne paraplyer i regnværet på vei hjem :)

- Lotta & Rune

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Rune R

Reisende som så på Restaurant Posat, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Restaurant Posat? Del dine erfaringer!