Dette er en flott restaurant like utenfor gamlebyen, 100 meter ovenfor Pile-porten. Opprinnelig en fiskerestaurant men serverer både kjøtt fugl og vegetariske alternativer.
Dette er en topp restaurant! Du blir tatt vare på som en filmstjerne fra du setter deg til du går igjen. Meget kunnskapsrik betjening hva både maten og vinen angår. Deler gjerne (men kun om du vil) detaljert informasjon om hvor og hvordan både maten og drikke er tilvirket og tradisjoner bak.
Her spiser du noe av den bedre sjømat du kan finne i hele Dubrovnik. Alt er fanget samme dag. Har du lyst på en saftig biff av okse indrefilet så kan du med all trygghet bestille det også. Dette kjøkkenet bommer ikke på en eneste rett og har upåklagelig timing hva personalet angår, men også ift tid mellom rettene.
Ta deg litt ekstra god tid når du besøker Posat. Regn minst to timer til bords. Og dersom du, som oss, går for både fordrink, en flaske Plavaç til hovedrett og dessert så må du regne med å bruke ca. 1500 kr. for to personer. Det er det verdt! Et tilsvarende måltid i Norge, alt inkludert, ville kostet det dobbelte og litt til.
Også her booker du bord i god tid. Verdt et besøk (eller 4 som min kone og jeg er oppe i nå) dersom du er villig til å betale litt ekstra fra et ekstra godt måltid.