Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales på det sterkeste”

TuttoBene Pizzeria & Fast Food, Burger Bar - Lapad Bay
Vurdert som nr. 25 av 463 Restauranter i Dubrovnik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. september 2021 via mobile enheter

Veldig god service og svært hyggelig personale. Stedet anbefales på det varmeste. Meget god pizza og drinker . Meget hyggelig og energisk vertinne. Her er det bare å kose seg.

Dato for besøk: september 2021
Takk, nilsandersb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 708)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 2 709 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Etter mye bom på salat i det lander her, fikk jeg plutselig en smaksbombe av en kjempesalat med saftig biff, masse digg og fornøyd kjæreste som spiste kyllingvinger. Pommes fritesen var også av det bedre slaget! Hit skal vi tilbake mange ganger!!!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Fleurgude
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
tuttob2018, General Manager på TuttoBene Pizzeria & Fast Food, Burger Bar - Lapad Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2019
Google-oversetting

Dear Fleurgude,

what a wonderful review. Thank you so much!
This review made our day.

Looking forward to many happy returns.

All the best,
Tutto Bene team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Etter vårt opphold i Kroatia (Lapad) har vi virkelig funnet en favoritt! Er dere tredje kveld på rad. Pasta, pizza, Burger, sjømat etc.
Veldig hyggelige servitører som både har kunnskap og viten. Nydelig mat! Toalettene er litt gjemt, men inne på kjøkkenet og til høyre finner du rene og fine toaletter. Absolutt verdt turen!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Aendie16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
tuttob2018, General Manager på TuttoBene Pizzeria & Fast Food, Burger Bar - Lapad Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2019
Google-oversetting

Dear Aendie16,

it´s always lovely to read such a great review concerning our fresh, delicious food and service.
Thank you for your feedback.
We can't wait to see you again!
Until next time,
Warm regards!

Tutto Bene team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste her rundt klokken ni på kvelden, og det var bra stemning. Hyggelig servitører, god mat! Syns det burde følge med bbq sauce til chicken nuggetsene da. Så ikke noe toalett, så måtte gå langt ned i gaten... Det kan hende jeg bare så feil da :) Bra pris, god cocktail. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, AuroraBF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tutto B, General Manager på TuttoBene Pizzeria & Fast Food, Burger Bar - Lapad Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Dear Aurora,

We are really grateful that you took some of your precious time to write us this wonderful and detailed feedback.
There is nothing more to say as thank you very much and hope to see you soon again.

Warmest Regards,
Tutto Bene Pizzeria & Fast Food, Burger Bar - Lapad Bay team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

En fast food restaurant med både pizza, hamburgere, pasta og bbq på menyen. Både maten og drinkene var gode og greie priser. God service:-)

Dato for besøk: juli 2018
Takk, idan689
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tutto B, General Manager på TuttoBene Pizzeria & Fast Food, Burger Bar - Lapad Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Dear Ida,

We would like to thank you for such a wonderful review.
We are pleased to know that we have reached your expectations.
Your return would be the best reward for us!

Best regards,
Tutto Bene Pizzeria & Fast Food, Burger Bar - Lapad Bay team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TuttoBene Pizzeria & Fast Food, Burger Bar - Lapad Bay, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Har du vært i TuttoBene Pizzeria & Fast Food, Burger Bar - Lapad Bay? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.