Arvid H
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel Vis
2,0 av 5 boblerAnmeldt 15. nov. 2017
Dato for oppholdet: november 2017
Romtips: Det er stor forskjell på å ha rom med havutsikt og rom mot omgivelsene.
3,0 av 5 boblerRenslighet
General M, General ManagerHotel Vis, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. nov. 2017
Dear Madam / Sir,
Thank you for choosing our hotel and the city for your vacation.
Your comments and suggestions will help us and we will do our best to improve our hotel standards. We will be pleased if you choose to visit us again

Best regards!
1.0 km fra Hotel Vis
1.0 km fra Hotel Vis
Se flere hoteller i Dubrovnik
Anmeldt 20. oktober 2016 via mobile enheter

Plasseringen på hotellet er veldig bra, betjeningen hyggelig og hotellet virker rent. Stranden utenfor er også fin, men man må betale for solseng. Maten derimot ville jeg holdt meg langt unna, jeg ble matforgiftet.

Hadde også en maur i senga og fikk masse bitt av den, ba de skifte sengetøy siden jeg våknet med så mange bitt, tror ikke de gjorde det, for jeg ble bitt 3 netter på rad, ba så om å få nytt sengetøy å bytte selv, så da mauren og fikk fjernet denne og fikk ikke flere bitt..

- Ville nok ikke valgt dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: juni 2016
Takk, Fjellseholmen
Anmeldt 12. oktober 2016 via mobile enheter

Hotellet ble bestilt gjennom en reisearrangør for en foreningstur ,hvor vi skulle overnatte i 5 netter.
Alle deltakerne ble plassert i rom uten utsikt og i nederste etg.
Rommene var for så vidt ok. Enkel rengjøring ble foretatt hver dag. Ganger og hall virket nedslitt, og det var halvskitne tepper over alt.
Betjeningen vi møtte, med noen få unntak, hadde aldri hørt ordet service.
Inngangen til hotellet var bratt og vanskelig.

I det hele tatt var inntrykket dårlig og jeg kan ikke anbefale dette stedet til andre.

Dato for oppholdet: oktober 2016
Takk, TA276
General M, General Manager på Hotel Vis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2016

Dear Madam / Sir,
First I would like to thank you for staying with us and for providing us with your feedback. We are sorry to hear that you did not enjoy staying with us and that you left the hotel with bad impression.Once again, we apologize for not being up to your expectations and we hope you will give us another chance in the future.

Best regards,
Hotel Manager

Anmeldt 22. juli 2016 via mobile enheter

Hotellet er nedslitt. Mugg i taket på bad og håndklærne er tynnslitte med gamle flekker. Kun en liten reise TV på rom og wifi er av og på. Frokost er helt basic og middag elendig. Strand er rett nedenfor og omgivelsene er nydelige, men det veier ikke opp for hotellets standard. Overpriset og meget dårlig, rett og slett.

Dato for oppholdet: juli 2016
3  Takk, MsTravellerNorway
Anmeldt 18. juli 2016 via mobile enheter

Hotellet ligger i en flott bukt og om det ikke var for de to store (og stygge) aquaparkene som ødelegger for den flotte utsikten, ville hotellet hatt en fantastisk utsikt. Det er heller ingen barn som benytter seg av disse lekene...Rommene er veldig slitte og badet har mugg i taket. Sengen er langt fra komfortabel og tv'n er en bitte liten reise tv. Er man ikke kravstor og benytter kun rommet til å sove, så er det sikkert ikke noe stort problem, men det er forholdsvis dyrt for det man får. Restauranten er heller ikke noe å skryte av og anbefales ikke, men personalet der er superhyggelig. Vil ikke anbefale hverken hotellet eller restauranten til noen.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Joachim1975
Anmeldt 5. juli 2016

Hotellet bør renoveres, ser ut som det er bygd før 1980. Flott utsikt fra vårt rom med balkong. renhold på rommet var meget bra. Frokost på det jevne, lunsj bra, middag kunne vært mye bedre. Vi foretrakk å benytte oss av byens andre restauranter etter å ha testet middagen på hotellet. Vennlig og servicemindet betjening.

Romtips: Velg rom med balkong mot havet, flott utsikt.
Dato for oppholdet: juni 2016
1  Takk, Frank R