Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (416)
Filtrer anmeldelser
416 resultater
Vurdering fra reisende
89
186
83
27
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
89
186
83
27
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 416 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2016

Koselig hotell med super beliggenhet. Bussen til gamlebyen rett ved som tar 10 minutter. Små rom med små bad. Sengene kunne vært bedre. Endelav rommene har ikke balkong!
God mat og hyggelig personale.
Stranda ligger på andre siden av veien, med solsenger og restaurant.
Et flott opphold.

Romtips: Be om rom med balkong!
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kjersti1903
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, General Manager på Hotel Komodor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2016
Google-oversetting

Dear Madam / Sir,
Thank you for the review. We are glad we met your exceptions. We would be pleased if you choose to visit us again.

Best regards,
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2016

Utrolig hyggelige personale.God mat i restauranten. Helt greie rom,rent og pent. Anbefales på det sterkeste.
Kort vei til alle fasiliteter, enten bussen til gamlebyen eller gang avstand til mange restauranter.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Torgeir K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, General Manager på Hotel Komodor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2016
Google-oversetting

Dear Madam / Sir,
Thank you for taking the time to share your experience with us. It is great to know that you enjoyed your stay with us. We are pleased to hear you found our location ideal for all your needs.
We are all looking forward to your next visit.

Kind regards,
Spaso Bilic
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2015

Et sjarmerende og enkelt hotell, Rent og pent. Restaurant og bar.
Super beliggenhet, bare tre minutter og gå ned til Lapad Beach.
Hotellet har restaurant og bar.
Betjeningen er blid og veldig service innstilt.

Romtips: Be om terasse :)
Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Nina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, General Manager på Hotel Komodor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2016
Google-oversetting

Dear Madam,
Thank you very much for staying in Hotel Komodor and for sharing your kind review. We are glad you enjoyed your stay and you liked hotel service.
We hope you will visit us again in the near future.

Best regards,
Spaso Bilic
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2015 via mobile enheter

Dette er ett hotell med utmerket service på alle områder. Hele hotellet er rent og ryddig. Hotellet ligger bare noen hundre meter fra en hyggelig gågate. Frokosten var god. Bussholdeplass rett ved siden av hotellet. Trivdes under hele oppholdet

Dato for oppholdet: august 2015
Reisetype: Reiste alene
Takk, Bewa64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, General Manager på Hotel Komodor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2015
Google-oversetting

Dear Madam / Sir,
Thank you for staying at Hotel Komodor and for providing us with your review.
It is great to hear you enjoyed your stay and were satisfied with our breakfast, fantastic location and superb service. We hope to welcome you back soon!

Best regards,
Spaso Bilic
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2013

Enkelt hotell som ikke ser lokkende ut fra utsiden, men gjør opp for dette ved å være rent og ryddig samt det hyggelige og opprinnelige hjelpsomme personalet. Hotellet ligger bra til. Kort vei ned på den lokale rullesteinstranda Lapod beach. Vil heller anbefale å ta turen rundt bukta og ligge på klippene langs promenaden

Dato for oppholdet: juli 2013
Reisetype: Reiste som et par
Takk, A T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, Manager på Hotel Komodor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2014
Google-oversetting

Dear Madam / Sir,
We thank you for your comment.
If you choose to visit us again, we will do our best to give you a pleasant and memorable stay.
Best regards from Dubrovnik,
Spaso Bilic, Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser