Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Adventure Dubrovnik på
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Vi tok kajakk-solnedgangsturen med Jakov som vår engasjerte og entusiastiske guide. Vi fikk en grei innføring i padleteknikk i starten og det var bare 6 båter i gruppen som gjorde at vi ble litt kjent underveis. Under jevnlige hvilepauser fortalte Jakov interessante fakta om Dubrovniks historie, både under oldtiden, middelalderen og nyere tid (uavhengighetskrigene på 90-tallet), og øya Lokrum som vi padlet langs. Vi padlet også til en grotte sør for byen der vi kunne bade og snorkle. Padlingen tilbake til byen mens solen gikk ned i en rosa himmel over stille, lyseblått hav, var helt magisk. For oss var dette en av de fineste ferieopplevelsene vi har hatt de siste 20 årene. Vinsmaking da vi var tilbake i havnen, toppet opplevelsen ytterligere.

Takk, 288ingridd
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Bra tur med paddling rundt en holme i skjøen. Hyggelig guider og bra opplegg. Bra forklaring om dubronik og hva der er å gjøre der

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, joern e K
Anmeldt 4. september 2019

Kjempefin kajakktur sammen med flere Kajakker, kona og jeg i en. Første stopp ved en grotte på øya,deretter rundt øya til en grotte på fastlandet hvor vi badet. Underveis var det stopp hvor guiden fortalte historie om Dubrovnik og området. En kjempeflink guide og kjempefin opplevelse i kajakk

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Bakken4885
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Meg og min kusine tok oss en dagstur til Dubrovnik. For å få mest mulig utav dagen, bestemte vi oss for å dra på kajakk-tur med Dubrovnik adventures! Det var en veldig fin måte å se seg rundt på, bli kjent med nye mennesker og lære mer om kulturen. Guiden vår var veldig hjelpsom og snill. Han var flink til å forklare underveis og fortelle litt om Dubrovniks historie. Vi hadde et par stop underveis og alle ventet på hverandre. Anbefaler virkelig å dra på en slik tur. Tre timer høres mye ut, men det går fort og er SÅ verdt det. Takk for en fin opplevelse!

Takk, H253UGkarinas
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Vi ønsket oss en aktivitet vi kunne gjennomføre sammen. Familie på fire, med "voksne" barn. Tre timer i kajakk gikk veldig fint for alle oss, uten noe erfaring på forhånd. Tomannskajakk var veldig sosialt og lett og mestre. Ivana og Marco veiledet, fortalte og passet godt på oss. Nok folk til å hjelpe til med det praktiske på start og tilbakekomst. Alt i alt var dette en kjempefin opplevelse. Ikke redd for å anbefale denne gjengen.

1  Takk, Harald Juul S