Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig utsikt og deilig mat”
Anmeldelse av Panorama Restaurant

Panorama Restaurant
Vurdert som nr. 24 av 463 Restauranter i Dubrovnik
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Anmeldt 16. mai 2019 via mobile enheter

Vi var der da det blåste og regnet skikkelig, men det var desto hyggelig å sitte inne ved et vindusbord og nyte utsikten, gode drinker og deilig mat. Vi hadde jo håpet på godvær, og kunne sitte ute, men dette var en super erstatning! Fikk til og med bursdagsoverraskelse i form av alle servitørene sang, og deilig kake med lokal likør til. Super service! :)

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Miemilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Panorama Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mai 2019

Hei Miemilie,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi onsker deg hjertelig velkommen tilbake til Restaurant Panorama neste gang du er i Dubrovnik.

Panorama Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 514)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 2 515 anmeldelser

Anmeldt 6. mai 2019 via mobile enheter

Reiste opp for å se på utsikten. Flott sted, god service og god mat. Relativt dyrt men meget god mat.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, oddarildkarlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Panorama Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen. Vennlig hilsen, Panorama Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt og måtte vente en liten stund i baren, men ble servert drikke der, og både mat og servicen var så absolutt verd ventetiden! Gourmetmat i toppklasse og upåklagelig service fra hyggelig personale! For å slippe den lange køen på kabelbanen anbefaler vi å spise etter kl 21.30.

Dato for besøk: juli 2018
4  Takk, Summerfamily76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Panorama Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you for your kind comments and compliments. They are much appreciated.
It is such a great satisfaction to see that we have fulfilled your expectations in terms of service and quality of food.

We wish you all the best and hope to welcome you back in the near future.

Warmest regards,

Panorama Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Spiste lunsj her idag med typen etter å ha vært på buggycar safari. Utsikten er helt fantastisk nydelig og må bare oppleves! Drinkene var veldig gode. Typen spiste en burger så så veldig fin ut, men var visst bare helt grei i smaken. Jeg spiste en salat som også så veldig godt ut, men den smakte ikke så mye. Var ikke noen usmak, smakte bare litt utvannet. Drinkene og utsikten gjør at jeg likevel lett ville anbefalt det til andre.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, idat554
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Panorama Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018
Google-oversetting

Dear Ida T,

Thank you for being our guests at the Panorama Restaurant. We would like to use this opportunity also to thank you for taking your valuable time to provide us with your feedback.

As our mission is perfectly satisfied guest, we feel sorry that our breakfast did not adhere to your preferences, and we wish to take this opportunity to apologize. We regret that you did not inform your waiter or us managers on the spot. We would have certainly made sure to please you and to quickly prepare a new dish according to your preferences. We sincerely care about our guests and our only goal is to make sure everyone has a wonderful experience and leaves our restaurant feeling absolutely satisfied.

We hope to see you again in the future and wish you the very best.

Yours sincerely,

Mario Raic
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Jeg kan ikke si annet enn WOW! Vi hadde en fantastisk opplevelse på Panorama restaurant. Vi fikk bord helt på kanten, og utsikten var helt magisk. Vi hadde bordet fra kl. 18.15 til 21.00, og fikk med oss en solnedgang vi aldri vil glemme. Jeg valgte ostetallerken med oliven til forrett. Helt prima. Lammeskanker til hovedrett var også veldig god. Til dessert valgte jeg ostekake, som også er å anbefale. Jeg gir mine aller beste anbefalinger og anbefaler alle en tur hit. Vår servitør, Josip Vidic, var veldig hyggelig og flink!

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, frutanem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mario R, General Manager på Panorama Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2018
Google-oversetting

Dear Mockiz,

We are proud to see that our service was outstanding to you, and thanks very much for the compliments given to Josip, Hopefully we will have the chance to welcome you again.

Best wishes,

Panorama Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Panorama Restaurant, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Har du vært i Panorama Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din