Guro S
Bodø, Norge
Anmeldelse av Hotel Uvala
4,0 av 5 boblerAnmeldt 28. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Ligger i rolige Lapad slik at det ikke nødvendigvis psser så bra for store gjenger som skal på...
Jakša Ćebo, General ManagerHotel Uvala, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 24. nov. 2022
Dear guros35,
thank you for being our guest and for sharing your experience with us.
We hope to have an opportunity to welcome you back again in our hotel.

0.9 km fra Hotel Uvala
3.6 km fra Hotel Uvala
Flyplasstransport
Se flere hoteller i Dubrovnik
Anmeldt 7. august 2019

Fine rom med utsikt, deilig pool, deilig frokost. Rett ved bussholdeplass, og kort vei ned til Sunset Beach. Det som trekker ned er at de ikke gjorde mer for oss for å skaffe ny rullestol. Da vi ankom hotellet, forespurte vi om rullestol, siden jeg hadde knust kneet og ikke kunne belaste foten. I løpet av første dagen klarte de å skaffe en rullestol, noe vi var veldig takknemlige for. Det viste seg imidlertid at stolen var gammel, og dekkene på hjulene var morkne, slik at det ene hjulet til slutt gikk i stykker. Da spurte vi om de kunne skaffe en ny rullestol. Det eneste de gjorde var å ta èn telefon, uten at det førte frem, og sa at de dessverre ikke kunne hjelpe oss. Når du bestiller 4.stjerners hotell, er du villig til å betale, men det var ikke mulig å få mer hjelp av dem. Så da ringte jeg Det Norske Konsulatet i Dubrovnik, og fortalte at jeg hadde behov for rullestol, og spurte hvor jeg kunne leie det. Mannen jeg snakket med sa at det skulle han finne ut, og ringe meg tilbake. 2 timer senere ble jeg så ringt opp av Policlinic Glavic, som lå kun 5 minutter unna med taxi, de hadde rullestol vi kunne leie. Vi betalte gladelig leie for stol. Men utrolig at ikke hotellet kunne finne ut dette og skaffe ny stol for oss.

Romtips: Rom mot sjøen har kveldssol på terrassen, ikke noe støy
Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, AnneLorentzen
MladenM217, Manager på Hotel Uvala, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2019

Dear Sir,
Thank You for choosing Dubrovnik and our hotel for Your destination and thank You for Your feedback. We are sorry for the wheelchair situation, as our hotel is not adapted to accommodate people using wheelchairs, our staff have no experience in such situations. Once again, we are very sorry, accept our sincere apologies.

Anmeldt 23. mars 2018

Flott hotell,stort fint rom med fin utsikt.Ca4 km fra Dubrovnik sentrum i rolige omgivelser.(Lapadområdet)Buss nr 4, ned til byen hadde stopp rett utenfor.God mat, både middag (bufe og middag.Spa avdeling ,med flott svømmebasseng.Litt dårlig plass, til å sitte sammen med folk, i baren.Minibar på rommet, og stor balkong.Med World Visitor.

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, torilb2014
Maestral D, Manager på Hotel Uvala, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2018

Dear Madam/Sir,
Thank you for for taking Your time to give us your feedback. We value every opinion in order to improve our services.It is a pleasure to read that you enjoyed your stay with us.

Anmeldt 23. mai 2017

Beliggenheten var god, Renholdet var ikke tilfredsstillende. Rommet ble ikke støvsugd, men sengene var oppredd og ok. Balkongbordet ble ikke ryddet for flasker og glass før vi påpekte det. Personalet var svært hyggelige. Maten på hotellet var tilfredsstillende, men den minst gode vi spiste.

Romtips: Utsikten var fin, men alle rom var nordvent. Støyen var minimal til tross for trafikkert vei til andre hoteller rett forbi hovedinngang.
Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, Kjell B
General M, General Manager på Hotel Uvala, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2017

Dear Madam / Sir,
Thank you for your review. It gives us the opportunity to upgrade our service and come closer to your expectations and needs. Thank you for your comment about kindness of our staff.

Best regards,

Anmeldt 24. oktober 2015 via mobile enheter

Koselig hotel, hyggelig betjening og rent. Grei og billig spaavdeling, men slitent treningsrom. Frokost og middag (buffe) god. MEN, i oktober ligger hotellet i skyggen hele dagen og kvelden. Kort vei til 'solsiden'. Buss til gamlebyen stopper rett utenfor hotellet og hotellet ordner billig transport til flyplassen.

Dato for oppholdet: oktober 2015
Takk, Ragnar69
Anmeldt 25. juni 2015

Hotellet er rent, har hyggelig personale og ligger en kort spasertur unna stranden. Flott utsikt mot havet hvis du har rom i 3 eller 4 etasje, men da har du masse trafikkstøy fra gaten som går rett forbi, hele døgnet. Bussen til gamlebyen stopper rett utenfor hotellet. En flott strandpromenade, som går helt til havna, hvor du kan ta båt ut til øyene.
Hotellet har god og variert mat.
Hadde jeg reist tilbake, ville jeg ha valgt et hotell på andre siden av bukten, med privat strand og gratis stoler.

Romtips: Prøv å få rom 406.
Dato for oppholdet: juni 2015
  • Reisetype: Reiste med venner