“Nydelig mat og god service”
Anmeldelse av Zuzori

Zuzori
Vurdert som nr. 47 av 494 Restauranter i Dubrovnik
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Moderne, Kroatisk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. mai 2024 via mobile enheter

Fantastisk mat med store porsjoner. Vi spiste en forrett på deling (pappardelle with lamb) og en hovedrett (duck). Dyktige og vennlige servitører. God vinanbefaling. Herlig kveld. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Lofoten_perra
Dubrovnik Eats, Marketing på Zuzori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2024

Dear guest,
thank you for the lovely review!
It means the world to us that you would consider coming back, and we cannot wait to welcome you again.

Best of luck until then

Anmeldt 25. oktober 2023 via mobile enheter

Glem pasta og pizza i nærheten! Dette er mat! Verd hver ekstra Euro! Forrettet av høy klasse. Nydelige hovedretter. 8 finger lady fungerte for meg. Oksehale for mine venner likeså. God anbefalt lokal vin passet perfekt.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Lars Petter E
Dubrovnik Eats, Marketing på Zuzori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2023

Dear Lars,
thank you for your wonderful words! We're so happy that our dishes resonated so well with you, especially the oxtail and the delightful 8 finger lady. Your appreciation means a lot, and we can't wait to craft more memorable dining experiences just for you. :)
Looking forward to your next visit!

Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Denne restauranten kom kjæresten min og jeg over når vi skulle spise middag på kvelden. Betjeningen var utrolig hyggelig og hjelpsomme. Maten smakte helt fantastisk! Til forrett bestilte vi friterte kroketter med chorizo, scampi og kremet ost. Jeg bestilte and med poteter, og kjæresten kjøpte stekt havabbor med tomatsaus mv. Jeg er ikke glad i fisk, så jeg synes ikke det smakte godt. Men kjæresten min elsket maten. Jeg ville gitt en 4.5 i karakter. De får minus for litt kjedelig tilbehør.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, sakarh90
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

verdens nydeligeste hovmester og maten har vel fortjent michelin stjernen. Krystall og linservietter i en bakgård ikke røyk) gis stemning rundt maten. Skjelden nytelse!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, monicak493
Torres_Flo, Public Relations Manager på Zuzori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2019

Dear Monica,
thank you so much for your visit. We are happy to hear that you had an enjoyable time with us. Thank you for your kind words and your warm recommendation Monica and we all hope to see you again in Zuzori.
Best regards

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Spiste her med typen i går. Han fikk en helt fantastisk mør og god and, jeg spiste gresskar gnocc som også var helt nydelig og kom med en velsig passende ostesaus/dressing og ekstra gresskar. Håper virkelig vi rekker å spise her igjen før ferien er over for jeg skulle gjerne prøvd alt på menyen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, idat554
Tomislav R, Public Relations Manager på Zuzori, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2018

Dear Ida,
thank you so much for your comment. We are happy to hear that you enjoyed your time with us, and thank you as well for sharing your experience here on TripAdvisor. Our entire team is sending regards, and hopefully, we will see you again.
Kind regards from Dubrovnik

Reisende som så på Zuzori, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Zuzori? Del dine erfaringer!