Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sted”

Above 5 Rooftop Restaurant
Vurdert som nr. 13 av 463 Restauranter i Dubrovnik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 50 - USD 118
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservater
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Spiste hovedrett og dessert. En nydelig opplevelse. Atmosfæren, kelneren, maten alt var så perfekt. Romantisk sted for par! Kommer gjerne igjen ...

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Ip81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (822)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 823 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Med utsikt over hele gamlebyen ble dette en av de beste matopplevelsene vi hadde i Dubrovnik. Maten var smakfull og hver rett ble nydelig presentert. Desserten med basilikum-is og eple anbefales på det sterkeste. Svært imøtekommende og serviceinnstilte kelnere. Dyrt i forhold til andre restauranter.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, veronsch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Denne restauranten levere på et nivå jeg ikke hadde forventet meg. Maten er på nivå med en hvilken som helst topprestaurant i en europeisk storby. Drinkene er på nivå med drinkene man får på de beste cocktail barene rundt omkring i verden. Personalet er gjennomgående profesjonelle, samtidig som de er kunnskapsrike, personlige og hyggelige. Det eneste jeg hadde forventet meg i forkant av denne restauranten var en flott utsikt, og her ble jeg overhodet ikke skuffet. Utsikten og stemningen i solnedgangen er magisk. Anbefaler å reservere bord til 19:00, for å få med seg dette.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 241mikaelac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Fin utsikt, men synes vi fikk lite valuta for pengene. 4 stk scampi er ikke verdt kr 200 selv om det var godt. Hyggelig service, og god mat, men meget overpriset.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Torgeir62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Her ble vi skuffet. Lite utvalg på menyen, og kelnerne rotet mye med bestillingen vår. Mannen ba om øl til maten, men denne måtte han igjen be om når han nærmest var ferdig med hovedretten.

Så ba vi om å få se dessertmenyen etter anbefaling, men etter 15 minutter ba vi heller om å få betale..Da hadde de aldri dukket opp med menyen.. Mye penger for lite her. Kan ikke anbefale annet enn utsikten, og skal du se den må du reservere bord i forveien.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Sara O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Above 5 Rooftop Restaurant, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Har du vært i Above 5 Rooftop Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din