Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod mat og service!”
Anmeldelse av Mex Cantina Bona Fide

Mex Cantina Bona Fide
Vurdert som nr. 51 av 439 Restauranter i Dubrovnik
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk, Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. oktober 2017

Vi prøvde lasagne og pasta cabonara. Kjempegodt og god service. Hyggelig betjening og atmosfære! Flere restauranter i samme gate, men opplevde effektivitet og humor på Bona Fide.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, MayBritt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 274)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 274 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2017 via mobile enheter

Et litt stressende sted, men maten var grei/god. Ikke de største porsjonene, men greit nok. Happy our til bestemte tider av døgnet, med 30% avslag i prisen. Selv spiste jeg lasagne, uten å få brød til. Greit nok.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Tonemg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2017 via mobile enheter

Billig mexicansk mat med gode smaker. Anbefaler burritos og en margarita. God service med ålreite servitører.

Dato for besøk: august 2017
Takk, S3331KVtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2017 via mobile enheter

Mexicansk måltid var målet for siste feriedagen vår. Maten smakte over forventningene og drinkene var superb!! Personalet var hyggelig ytet god service og beliggenheten i gamlebyen var veldig koselig. Prisene på mat og drikke var også veldig rimelig.

Anbefales!!!! Tommel opp

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Experience601452
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Her klaffet alt! :) Deilig mexicansk enchilladas de pollo, god husets salsa, gode drinker og hjemmelaget sjokolade mousse! Kelneren Matteo jobbet svært effektivt og var veldig hyggelig! To tumler opp! I tillegg var det happy hour som gav 20 % rabatt på hele regningen. Vi kommer hit igjen!

Dato for besøk: august 2017
Takk, MPetronella
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mex Cantina Bona Fide, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
 

Har du vært i Mex Cantina Bona Fide? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din