“Anbefalt!!!”

Gradska Kavana Arsenal
Vurdert som nr. 9 av 516 Restauranter i Dubrovnik
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk service og mat! Nydelig vin! 😍😍
Anbefales på det sterkeste! 7 venninner fra Norge, og koste oss stort!!

1  Takk, Linda H
Mario R, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Dear Linda H,

We would like to use this opportunity to thank you for being our guests in the Gradska kavana Arsenal Restaurant. Thank you also for taking your valuable time to share your positive feedback with us and TripAdvisor community.

Reading you review makes us very happy and we are pleased to learn that you spent unforgettable evening while dining in Gradska kavana Arsenal and enjoying our cuisine, service, wines and ambiance.

Looking forward to welcoming you again in Gradska kavana Arsenal Restaurant we send our kindest regards,

Mario Raic
General Manager

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Ringte for å høre om det var ledig bord, men fikk beskjed om å bare møte opp. Møtte opp rundt kl 19:55, og fikk bord innen 30 min. Fikk da bord ute med panorama til havna. Hyggelig betjening og grei meny. Litt lite utvalg for de minste, og den vanlige «mannen i gata» , men liker du kylling og/eller kjøtt, så får du i deg mat. Prisene er som i Norge. Ventet ca 45-50 min på maten, så ta det med i betraktningen. Ellers fin plass.

Takk, Flybaronen
Mario R, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Dear Guests,

Thank you very much for your valuable feedback, even though your whole experience was not perfect. We are always open to constructive criticism and we really appreciate our customers feedback, as that is the only way we can improve our services. Nevertheless, it is nice to read that the positives have overruled the negatives in your experience while visiting our restaurant. It was a great pleasure for us to serve you and we are more than happy that we were able to delight you with our service, cuisine as well with our unique location.

On behalf of the entire team it would be a pleasure to welcome you back on your next visit to Dubrovnik.

Yours sincerely,

Mario Raic
General Manager

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Vi kom hit for å spise en god frokost, og den var den, veldig god 😊 Fin utsikt over kaia og hyggelig personal. Vi er veldig fornøyde.

Takk, Ronja Martine H... B
Mario R, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!
Med vennlig hilsen,

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Ante gav oss perfekt service og dette var den beste matopplevelsen vi har hatt på vår ferie i Kroatia. Vi var på Michelin restaurant i Split, men dette var bedre.

Takk, Tonje S
Mario R, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2022

Kjære Tonje Marie,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen. Vennlig hilsen

Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet. En kelner av verdensklasse og nydelig mat. Vi spiste Burrata til forrett And til hovedrett og pistasjkake til dessert. Men god vin til. Bestill bord i god tid. Har du ikke bestilt, gå innom og spør om det er ledig, og må du vente 30-60 min… gjør det, det er absolutt verdt det. Tusen takk for en fantastisk kveld. Beste matopplevelsen vi har hatt i Dubrovnik :)

Takk, AnnKarinHi
Mario R, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Med vennlig hilsen,

Reisende som så på Gradska Kavana Arsenal, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Gradska Kavana Arsenal? Del dine erfaringer!