“Burde besøkes!!!”
Anmeldelse av Gradska Kavana Arsenal

Gradska Kavana Arsenal
Vurdert som nr. 5 av 495 Restauranter i Dubrovnik
Anmeldt 22. juni 2024 via mobile enheter

Helt super opplevelse, både mat, drikke og service. Nydelige mennesker som jobber der! Og en utrolig fin spot ut mot vannet hvis du velger å sitte inne / mot havet. Anbefaler på det sterkeste!!

Dato for besøk: juni 2024
1  Takk, Line L
Mario Raic, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2024

Dear Line L,

Thank you very much for taking the time to leave us this wonderful review. We are all very pleased and grateful. Hopefully, we will welcome you again in the not too distant future!

Kind regards,

Gradska kavana Arsenal Team

Anmeldt 30. mai 2024 via mobile enheter

For en fantastisk opplevelse. Her følte vi oss virkelig tatt vare på.
Mens vi ventet på bordet satt vi i baren og tok en fantastisk god drink, pianisten spilte en sang for oss, så romantikk.
Så fikk vi et koselig bord ute, med utsikt til vannet.
Den servicen og servitøren var unik.
Lenge siden jeg har opplevd å bli tatt så godt vare på på en restaurant.
Maten en klasse for seg, jeg spiste fisk og mannen min spiste and, jeg sier bare wow som en smaksopplevelse. Vi er veldig opptatt av god mat og dette var virkelig en klasse for seg. Vinen var nydelig, ja alt helt perfekt.
Denne restauranten bør alle besøke.

Dato for besøk: mai 2024
1  Takk, 443anettek
Mario Raic, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2024

Kjære Anette K, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen. Vennlig hilsen Gradska kavana Arsenal Team

Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk middag, perfekt service (takk Daniel) og den fineste feiringen vi kunne fått av vår 20-års bryllupsdag. Takk for nydelig mat og veldig hyggelig overraskelse. Beste måltidet i Kroatia!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, likoe
Mario Raic, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Med vennlig hilsen,

Gradska kavana Arsenal Team

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk service og mat! Nydelig vin! 😍😍
Anbefales på det sterkeste! 7 venninner fra Norge, og koste oss stort!!

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, Linda H
Mario R, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Dear Linda H,

We would like to use this opportunity to thank you for being our guests in the Gradska kavana Arsenal Restaurant. Thank you also for taking your valuable time to share your positive feedback with us and TripAdvisor community.

Reading you review makes us very happy and we are pleased to learn that you spent unforgettable evening while dining in Gradska kavana Arsenal and enjoying our cuisine, service, wines and ambiance.

Looking forward to welcoming you again in Gradska kavana Arsenal Restaurant we send our kindest regards,

Mario Raic
General Manager

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Ringte for å høre om det var ledig bord, men fikk beskjed om å bare møte opp. Møtte opp rundt kl 19:55, og fikk bord innen 30 min. Fikk da bord ute med panorama til havna. Hyggelig betjening og grei meny. Litt lite utvalg for de minste, og den vanlige «mannen i gata» , men liker du kylling og/eller kjøtt, så får du i deg mat. Prisene er som i Norge. Ventet ca 45-50 min på maten, så ta det med i betraktningen. Ellers fin plass.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Flybaronen
Mario R, General Manager på Gradska Kavana Arsenal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Dear Guests,

Thank you very much for your valuable feedback, even though your whole experience was not perfect. We are always open to constructive criticism and we really appreciate our customers feedback, as that is the only way we can improve our services. Nevertheless, it is nice to read that the positives have overruled the negatives in your experience while visiting our restaurant. It was a great pleasure for us to serve you and we are more than happy that we were able to delight you with our service, cuisine as well with our unique location.

On behalf of the entire team it would be a pleasure to welcome you back on your next visit to Dubrovnik.

Yours sincerely,

Mario Raic
General Manager

Reisende som så på Gradska Kavana Arsenal, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Gradska Kavana Arsenal? Del dine erfaringer!