“Det begynte bra”
Anmeldelse av Trattoria Bueno

Trattoria Bueno
Vurdert som nr. 6 av 351 Restauranter i Zadar
Anmeldt 16. juni 2023 via mobile enheter

Det et så synd når servicen begynner på topp også tar kelnerne på skyggelapper. Bra mat men en del av opplevelsen blir liksom visket bort. Tjue minutter siden de ryddet bordet og glasset er tomt. Har lyst på dessert men dette kan ta sin tid. Det er langt fra fullt på restauranten lurer på hvordan dette skal gå på høysesong. Tror jeg tar desserten et annet sted.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, steinarl535
Ivan Kristicevic, Marketing på Trattoria Bueno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2023

We take every review seriously, including this one. Thanks to them, we can improve our service. Thank you for the review..

Anmeldt 10. oktober 2022 via mobile enheter

Nydelig mat og super servise av Fati! Tunfisksalaten kan anbefales. Anbefalt drikke passet godt til maten, og snapsen vi fikk var en hyggelig gest. Vi kommer gjerne igjen!!

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, mother-of-love
Anmeldt 26. august 2022 via mobile enheter

Beste lasagne jeg har spist i mitt liv. Veldig hyggelig plass med Trattoria Bueno som vår servitør. Knall bra service..

Dato for besøk: august 2022
Takk, 447gardh
Ivan K, Public Relations Manager på Trattoria Bueno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2022

You were a good guest and we are also satisfied.
Thanks for the review..

Anmeldt 31. mai 2022 via mobile enheter

Flott utsikt 9/10
Maltid 8/10
Ansatte 10/10
Hjelpsomhet 9/10

Jeg blickte det veldig fort. Jeg haper a komme tilbake.

Greetings fromme 🇸🇯

Dato for besøk: april 2022
Takk, Compass38835926126
Anmeldt 4 dager siden

Dato for besøk: oktober 2024
Ivan Kristicevic, Marketing på Trattoria Bueno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 dager siden

Reisende som så på Trattoria Bueno, så også på

Har du vært i Trattoria Bueno? Del dine erfaringer!