Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (714)
Filtrer anmeldelser
714 resultater
Vurdering fra reisende
349
234
84
34
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
349
234
84
34
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 714 anmeldelser
Anmeldt 6. oktober 2016 via mobile enheter

Utrolig flott hotell for hele familien! Romslig familierom, med god plass til 2 voksne og 3 store barn.
All inclusive anbefales. God og variert mat til alle måltider, kalde og varme retter, alt var delikat og fristende!
Hotellet var romslig, både ute og inne. Barna koste seg med bordtennis, biljard, lekerom og airhockey. Deilig spa og bassengområde.
Hotellet anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: oktober 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HelleHoi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PolakIvan, General Manager på Falkensteiner Club Funimation Borik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2016
Google-oversetting

Dear HelleogStig,

we would like to use the occasion to say thank you for your top review here at TripAdvisor!

We are very happy that your family and you have enjoyed your stay at the Falkensteiner Club Funimation Borik**** and that you were satisfied with all service departments, inhouse offers as well as the in and outdoor facilities, respectively.

We hope to welcome you back home once again in the future and in the meanwhile wish you all the best!

Kind regards from Dalmatia,

Ivan Polak & Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2014

Et flott hotell og flott parkområde rundt hotellet. som også ligger på stranden, og strandpromenade i begge retninger, hvor man kan ta beachwalking så langt man orker :) Badeanlegget er også flott. Massasjebad, oppvarmet ute/inne bassen, treningsrom med bra utstyr osv Veldig bra.
Stor ryddig spisesal, og veldig god variert mat, masse gode salater også.
Vi hadde all inclusiv, ei lita ripe i lakken var at all inclusicserveringen i baren stoppet allerede kl 22.00, da har man knapt fått i seg middagen :(. Men var åpen til kl 24-00 mot betalte drikkevarer. Noe knapt for folk som gjerne vil kose seg noe lenger mot natta.
Beliggenheten ca 22 minutter fra flyplassen. Hovedmålet for de fleste i vår gruppe, var et stort shoppingsenter 6.5 kilometer fra hotellet. Taxi var fantastisk billig, 35 Kuna for den turen, ca det samme inn til Zadar sentrum og gamlebyen 40-45 Kuna (Kuna er litt mindre enn NOK)

Dato for oppholdet: oktober 2014
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, lars_magne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivan p, General Manager på Falkensteiner Club Funimation Borik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2014
Google-oversetting

Dear lars_magne,

thank You very much for Your stay in our Hotel as well as for the nice words and motivating observations. Me and my team take all guests observations as priority in operational process. I'm really glad You recognized our effort in service quality. We try not only to fulfill our guest expetations, but to surprise them every time they come back to our house. I'm really glad You are able to enoy Your vacation and the service we provide.

Together with my team, I hope to see You again in our hotel. I will be more than glad to welcome you!

"WELCOME HOME" :)

Ivan Polak
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2014

Over middels hotell. Tilpasset barnefamilier. Godt utvalg i mat. Flott fisk i restaurant. Styr unna all inklusive vin. Det er veldig fine områder å jogge på. Kun 10 minutter fra flyplass. Kort vei til gamlebyen.

Dato for oppholdet: september 2013
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ArendalTravelclub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivan p, Manager på Falkensteiner Club Funimation Borik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2014
Google-oversetting

Dear Arendal,

thank You very much for Your stay in our Hotel as well as for the nice words, me and my team take all guests observations as priority in operational process. I'm really glad You recognized our effort in service quality. We try not only to fulfill our guest expetations, but to surprise them every time they come back to our house.

Hope to see You soon again in Club Funimation Borik, I will be more than glad to welcome You and Your family.

"WELCOME HOME" :)

Ivan Polak
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2013

Flott hotel, med god service,og bra opplegg.
Bruker som regel å styre litt unna all inclusive, men her er det ingen grunn til det.
Utrolig utvalg av mat, til alle måltider. I tillegg føltes det litt som om de forskjellige rettene kom
fra forskjellige kjøkken, og ikke rett ut fra samme panna for å si det slik.
Gode velvære tilbud til hyggelige priser, og masse å gjøre for barna.
En litt negativ ting(noe som egentlig ikke har med selve hotellet å gjøre) er det faktum at det var overaskende få mennesker der fra de nordiske land.

Romtips: Valgte et litt stort familie værelse med 2 soverom og adskilt stue vendt mot Zadar.Tror ikke det hadde vært noe problem med rom utimot sjøen/basseng området heller , da underholdningen ga seg pasende i forhold til barnas leggetid
Dato for oppholdet: juli 2012
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, HaldenThomas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2013

Besøkte dette hotellet en helg utenom høysesongen og gjestene var da stort sett grupper på tur.
Kjempeflott buffet til alle måltider! Stort badeanlegg med vannsklie gjorde at barna storkoste seg.
Zadars beste fiskeresturant, Niko ligger like nedenfor hotellet.

Dato for oppholdet: april 2013
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, JoneJJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser