“Anbefales varmt”

Bistro Pjat
Vurdert som nr. 37 av 315 Restauranter i Zadar
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat og god servitør som kom med anbefalinger som traff godt. Prøvde en svart risotto som var laget på en lokal fisk med et fargestoff i magen som laget den sorte retten.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 612pettere

Anmeldt 9. september 2016 via mobile enheter

Meget god service av en sprudlende hovmester. Nydelig delikat mat og gode viner. Flinke til å anbefale.
Vonde trestoler....

Dato for besøk: september 2016
Takk, Heidi B
Anmeldt 21. juli 2016

Vi bestilte bord her en dag (smart å gjøre dersom du ønsker å sitte ute på den av de 6 bordene). Da vi kom dit, var vi ikke så alt for sultne, men alt endte opp med å gå ned allikevel. Utrolig god mat, sjarmerende vertskap som visste hvordan de skulle få det til å føle deg hjemme. Vi bestilte andebryst salaten med geitost (veldig god, men kunne kanskje vært litt mer crispy), truffle og skinke pastaen, samt truffle og skinke raviolien (begge to veldig gode), bruschetta og en kyllingsalat. Alt var utrolig godt, vinen var god, osv. osv. Anbefales i det minste

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Viktoria H
Anmeldt 4. august 2015

Bestilte meat platter for 2 og denne var nesten grotesk stor........ 3 eller 4 personer kan dele på denne retten. Rødvinen var også god. Bra service fra vår kelner.
Forsøkte frokost her en dag , men den var ikke noe spesiell syntes vi.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, 969_ivindm
Anmeldt 17. juli 2015 via mobile enheter

Absolutt helt i toppen!! Satt og ventet en øls tid på koner og barn som shopper. I mellomtiden kom en tapas "på huset" siden vi måtte vente. Iskalde øl, helt fantastisk mat og betjening i særklasse. Langt mellom steder som dette! Andre gang vi er her og det er klart førstevalg!

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Thomas H

Reisende som så på Bistro Pjat, så også på

Har du vært i Bistro Pjat? Del dine erfaringer!