Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sted!”
Anmeldelse av Peperoncino.restac

Peperoncino.restac
Vurdert som nr. 4 av 170 Restauranter i Sibenik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 113 - kr 453
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Deilig mat med god betjening. Fantastisk stemning midt i sentrum av gamlebyen. Verdt å besøke. Anbefales sterkt!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, prncps
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
peperoncinorestac, Owner på Peperoncino.restac, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020
Google-oversetting

Thank you very much for the honest review. We are very glad that you were satisfied with your visit to our restaurant. We hope to see you again.

Peperoncino Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (233)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 233 anmeldelser

Anmeldt 15. oktober 2023
Google-oversetting

Dato for besøk: oktober 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2023 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. september 2023 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2023 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: september 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peperoncino.restac, så også på

Sibenik, Sibenik-Knin County
Sibenik, Sibenik-Knin County
 
Sibenik, Sibenik-Knin County
Sibenik, Sibenik-Knin County
 

Har du vært i Peperoncino.restac? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.