Dro på denne utflukten med min partner, vi bestilte via tripadvisor.
Vi var veldig fornøyd, lå på soldekket bakerst på båten hele turen.
Dro på denne utflukten med min partner, vi bestilte via tripadvisor.
Vi var veldig fornøyd, lå på soldekket bakerst på båten hele turen.
Vi er glade for at du likte turen vår. Takk for tilbakemeldingen.
Beste ønsker
turen til Gospa og skrpjela var helt grei, men normal turistfelle (noe vi var forberedt på). Når vi kom til den blå hulen så kjørte sjåføren rett inn i hulen selv om det allerede var 4 andre båter der inne hvorav 2 av båtene var store (ca 30 mennesker per båt) ; Vi håpte på en fin opplevelse ved å bade i hulen, men det ble kun en mareritt opplevelse hvor 5 båter med snurrende propeller forsøkte å manøvrere inne i hulen, samtidig som +- 40 mennesker var badende i vannet. Dette var overhodet ikke sikkert og jeg sa ettertrykkelig fra til sjåføren. Jeg ga beskjed om at min sønn nesten ble overkjørt av en annen båt men jeg klarte å redde han unna båten. Det eneste jeg klarte å fokusere på i vannet i den blå hulen, var at mennesker og min egen famile ikke ble påkjørt eller kom bort i snurrende propeller. Når jeg konfronterte sjåføren med dette, og sa han burde ventet med å kjøre inn i hulen, så svarte han: "Jeg har et tidsskjema jeg må holde. " Her er altså sikkerhet til kundene ikke i fokus i det hele tatt, kun et jag om å tjene penger. I 2 av de 3 timene turen varte, så satt vi med en stor påhengsmotor ved siden av ørene, og det var ikke mulig å røre seg da det var tettpakket med passasjerer.
Nei, finn på noe annet.
Dear
I am sorry for your bad experience.
If we not come & swim inside other people will complain why we did not enter inside. In season is normal that all tourist want see the most beautiful places in Montenegro. Also this is group tour and it is very difficult to please all passengers, we agree that safety on first place and from your suggestion we start with changes if is too many boats inside
After visiting blue cave we swim outside.
Best regards
Ilija