Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Old Bridge Area of the Old City of Mostar
Lagre
Mostar og Kravice-fossen liten gruppe med tyrkisk hus inkludert
453

Bestill på forhånd
fra
USD 50,67
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Old Bridge Area of the Old City of Mostar på
fra USD 50,67
Mer informasjon
fra USD 79,56
Mer informasjon
fra USD 74,26
Mer informasjon
fra USD 59,41
Mer informasjon
Anmeldelser (2 305)
Filtrer anmeldelser
2 305 resultater
Vurdering fra reisende
1 422
701
132
34
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 422
701
132
34
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 305 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig område å vandre rundt i. Men så klart veldig folksomt. Det er masse små butikker og de det er mye av de samme som går igjen. Her kan du kjøpe sjal, bilder, te, lavendel produkter og mye annet. Det er også mye restauranter. Anbefaler å ha minst en halv dag her.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, carinamaarud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2018

Mostar er en by som oser av historie både fra gammelt av og av nyere tid. Fra nyere tid krigen som utslettet mye av byen. Både byen og den legendariske broen er bygd flott opp igjen å flott å se. Anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, SigmundE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Et flott sted med mye historie. På begge sider av broen finner du små butikker, restauranter og kafeer. Et absolutt must om du er i nærheten.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, veronsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2018 via mobile enheter

Mistar er ett meget spennende sted å besøke. Dramatisk historie, med flere religioner i samme by, noe som førte til krig på nittitallet. Sporene etter denne krigen finner man spor av både fysisk og psykisk. Selve broen er i seg selv ett vakkert byggverk. Vel verdt å se!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, TuristenLillehammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2017

Er du i Mostar bør du oppsøke gamle broen. Det her den store turist strømmen går.
Broen som står i dag er jo bygget opp igjen etter den grusomme borgerkrigen.
Den er gjenreist etter de gamle tegninger. Står på UNESCO listen.
Ta også turen opp i basarene på østsiden av elva, her har du også en god utsikt til broen.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Ingjald E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser