SlavisaG
Se flere hoteller i Dubai
5 732
5 732
Anmeldt 30. oktober 2018

Vi ankom Dukes seint, etter å ha flydd fra Norge.

Vi ankom, innsjekking gikk greit. Kom på rommet, som ikke var klargjort for tre personer. De måtte gjøre klar den tredje sengen, en sovesofa som IKKE gikk an å ligge lenge i. Jeg gikk for å klage, de kom opp og la ned en ekstra "madrass", men allikavell kjente jeg alle spilene i xtra sengen. Så jeg orket ikke å gå ned igjen og klage på dette.....

Dagen etterpå så gikk vi ut på balkongene vi hadde, og de var skitten. Var tydeligvis ikke noe prioritet og rengjøre disse imotsetning til andre hotell vi har bodd på i Dubai.

Og etter en frokost som egentlig ikke kunne kalles for frokost så gikk vi ut for å sjekke ut hva de hadde å tilby.

Vi kom til bassenget, fikk noen veldig greie plasser under hele oppholdet. Men de siste dagene så så vi det at liggeunderlagene var utslitte. Så manglet det fliser på både lazy river og i bassenget.

Og dagen før avreisen så skulle jeg ta speilrefleks kameraet mitt med meg ned, spurte ene securityen om jeg fikk lov å gå noen meter innenfor avgrensingen de hadde ved bassenget. Der fikk jeg beskjed om at jeg hadde professjonelt kamera utstyr og det kunne han ikke tillate. Prøvde å forklare han det at dette er ikke noe proff bilder, bare til min private samling men fortsatt på en uforskammet tone formidlet han det at dette ikke var tillatt.

Seinere på kvelden ringte en av sjefene, etter jeg hadde klaget i resepsjonen, og sa han kunne følge meg innenfor men da sa jeg det at jeg ikke var interresert mer etter en slik behandling av vakten.

Og det som var ett STORT problem, AC tente flere ganger. Endte opp med at man hadde en MEGET urolig nattesøvn denne uken vi var der.

Og ved avreise ble det oppdaget at det var en "badehette" som dekket over røykvarsleren på rommet.

Hva om det så skulle oppstå en brann ??

Og housekeeping kom på varierte tider på døgnet, to til tre ganger rett før vi skulle gjøre oss klar for å spise middag!!!! da var kl 1700-1800.....

Når vi da skulle reise, så kvelden i forkant hadde jeg bestilt vekking. Men ble vi vekket ?? NOPE !! Heldigvis hadde vi flere klokker på, så det var ikke noe problem.

Så etter min mening så er det hoteller som er bedre enn dette.

Jeg skal ikke hit mer.....

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, 24trulsg
DUKESDUBAI, General Manager på Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback from your stay with us. Naturally, I was deeply disappointed to hear there were some elements of your stay that you were not satisfied with. The comfort of our guests is of the utmost importance and our aim is to completely surpass our guest’s expectations and so we would greatly appreciate speaking with you and the feedback you gave above.

It is our genuine wish to retain you as our guest, and as such we welcome the chance to discuss your comments with you personally. You can reach our Executive Office on executiveoffice.dubai@dukeshotel.com, where we hope to hear from you further, assuring you of our best attention at all times.

Kind regards,

Tristan de La Porte du Theil
General Manager

Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Er her for 2.gang på seks måneder.
Er ikke like fornøyd denne gangen.
Rom et flotte, hotellet er flott, basseng og strand er flott.
Det som trekker ned er dårlig utvalg av pålegg til frokost,kun to typer kjøttpålegg...
Renhold på stranden er ikke bra, vi var nede tidlig alle dager og det lå igjen søppel fra dagen før...her bør det lages en rutine.
Servitører på stranden er veldig lite service vennlige. Tok lang tid å få deres oppmerksomhet... ellers et flott alternativ på palmen.

Dato for oppholdet: april 2018
3  Takk, Jarl M
Anmeldt 14. april 2018

Vi bodde på Hotellet i 9 netter, påsken 2018. Kjempegod service av alle ansatte, utrolig flott hotell, rent og pent. Fin beliggenhet, med basseng ig strand. En del støy fra byggearbeid rett ved siden av var litt kjedelig da dem starter tidlig morgen, men sånn er det i hele Dubai. Det bygges over alt.

Dato for oppholdet: mars 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, katjacobsen71
Anmeldt 11. oktober 2017 via mobile enheter

Kjempe flott hotell, nytt i 2017. Vi haddf suitte og var kjempe fornøyd med rommet. Alle på hotellet er kjempe hyggelige og hjelpsomme. Ligger ute på palmen så er avhengig av taxi /bil hvis man skal noe. Flott basseng og strand tilknyttet hotellet. Kan annbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, Jarl M
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

Helt fantastiske folk, veldig bra service! Veldig god pris til et så luksuriøst hotell. Bodde hær med kjæresten min, og det var ingen problemer! Alt var perfekt! Veldig hjelpsomme folk, som hjalp til med taxi, og alle spørsmål vi måtte lure på! Fantastisk strand og basseng! Vi har koset oss masse hær! Anbefales virkelig.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, malinwh
DUKESDUBAI, General Manager på Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2017

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write such a lovely review of DUKES Dubai. We value your feedback and are thrilled to hear how much you enjoyed your stay with us.

We look forward to welcoming you back to DUKES Dubai.

Kind regards,
Tristan de La Porte du Theil