Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 165
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Hotels.com
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 165
USD 113
Vis tilbud
TravelocityUSD 158
eDreamsUSD 165
Orbitz.comUSD 158
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (9 166)
Filtrer anmeldelser
9 166 resultater
Vurdering fra reisende
6 747
1 686
476
146
111
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 747
1 686
476
146
111
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 9 166 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2017

Dette var et hotell med utmerket service fra ankomst til utreise. Fine rom med alt en behøvde, ikke minst gode senger. Personale sto på for at oppholdet skulle bli så bra som det kunne bli. Skulle en på stranden som lå like nedenfor hotellet fikk vi med oss vann og underlag/håndkle (fikk dette av personale ved spaavdelingen). Stadig påfyll av kaffe/te på rommene. Her trengte en ikke å gjøre noe selv alt ble tilrettelagt.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, BrittJ123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Guest Relations Manager på Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2017
Google-oversetting

Dear Mrs. Britt,

Thank you for your comments.

We are thrilled to read that you had a nice stay with us. I will pass on your comments to our team and they will be as pleased as I am to read about your experience. At Sofitel, we strive to provide the best quality of services and your comments are very valuable to us.

We look forward to welcoming you back again soon.

Sincerely,

Omayma Mourai
Guest Experience Manager
Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2015

Hva skal man si? Her er de luksus fra ende til annen. Meget vennlig betjening som alltid hilser på deg. Meget god mat med store buffeer ved alle måltidene. Det ser ut som at de som jobber i restauranten virkelig er stolte av hva de presenterer. Hadde rett og slett en fantastisk pinse her.

Dato for oppholdet: mai 2015
Takk, Gnille
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Director of Operations på Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking your time and sharing your experience here on Trip Advisor.
I am delighted to read that you have thoroughly enjoyed your stay and that we could meet all your expectations. I am also very glad to learn that you enjoyed the food in our restaurants, as well as our amazing location in the heart of ‘New Dubai’.
I do hope we will have the pleasure of welcoming you back to Sofitel Dubai Jumeirah Beach in the not too distant future.

With kind regards,
Gabor Bors

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2015

Kjempe fint hotell med god lokasjon! Ligger ved The Walk og ved stranden. Mange plasser å ete rundt her og koselig nabolag. Reint hotell med kjempe god service. Hadde eit fint rom med havutsikt og såg solnedgangen kvar kveld. Bassengområdet var bra for slappe dager, dei ansatte var hyggelige og hjelpsomme. Kjem gjerne tilbake! Eit lite minus er at det er ganske stor trafikk på vegen utforbi hotellet (einvegskøyrd), så om ein skal ta taxi eller noko kan det ta litt tid. Anbefalle å ta taxi frå ein av rundkøyringane eller ei anna gate nær hotellet. Taxi koster lite å ta! Tok også The Tram bort til The Palm, trikken gjekk rett bak hotellet. Så alt i alt eit kjempe fint opphold på eit fantastisk hotell :)

Dato for oppholdet: januar 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Stines89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SofitelDubaiJBR, Director of Operations på Sofitel Dubai Jumeirah Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you so much for your review . I am so happy to hear that you had a pleasant stay and enjoyed our facilities, amenities and location next to the beach, the marina and other sightseeing places. Thank you also for your kind words recognizing the dedicated service given by our team.

I do hope it's not too long before we have the pleasure of welcoming you back at Sofitel Dubai Jumeirah Beach.

Kind regards,
Gabor Bors

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2014

Fin beliggenhet, nydelig strand, rent hotell med ypperlig service, variert frokost med mye sunne alternativer. Store rom med havutsikt, solnedgang fra terassen! Pool lounge med havutsikt, gangavstand til flere gode restauranter og butikker. Hit kommer jeg gjerne igjen!

Dato for oppholdet: mars 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Anettelie78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2012

Der var for mykje bråk utanfor hotellet - då det pågjekk byggeprosjekt på stranda. Ellers var service og opphold upåklageleg. Roomservice var veldig god og folka i poolbaren var veldig hyggelige og serviceinnstillt.

Dato for oppholdet: desember 2012
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Janne Tove L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser