Vi kom på 9 dagers ferie jeg og sønnen min for å slappe av og utnytte den fantastiske være på den tiden i året her i Dubai.
Det første ordet som kom fra meg da vi var fremme etter en lang reise var Waoooo, det var verdt å kjøre hele den lange veien for å ble møtt med den vakrere syn.
Vi ble møtt med smil og sikkelig serviceorientert mennesker som tok oss i mot og alt gikk lett og profesjonelt. Rommet vårt er veldig koselig og stor, 2 bad, stor og behagelig seng og alt er veldig rent. Frokosten er for enhver behov og og streker seg til klokken elleve.
Alle som jobber her er herlige mennesker, rengjøring gutter kommer med smil og gjør alt veldig fort proft og med høflighet.
Tiden fra klokken 4 til 6 med søtsaker og et så godt arabisk kaffe som Mustafa lager må man smake på mer en en kopp, Mustafa jobber her og er utrolig koselig fyr som vi hadde mye prat med og som fortalte oss Ibn Battuta historien, veldig hyggelig tid vi hadde sammen med han.
Hotelle er som et eventyr og ikke bare det, men kommer Ibn Battuta mall for å gjøre eventyret enda spennende. Den ligger noen meter unna hotellet( trenger ikke taxi eller transport for å komme ditt).
Dette hotellet må oppleves og jeg anbefaler dette hotellet på det sterkeste, du dere kommer aldri å angre.