Dubai Fountain Walk Bridge
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Fontenene i Dubai på
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

De kjører nytt show hver halve time og det er imponerende å se størrelsen og koordinasjonen på dette. Tips er å gå ned mot enden av fontenen, mindre folk og bedre utsikt

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, paaegela
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

En hjemme etter en fantastisk tur til Dubai , førr en opplevelse å se fontenen anbefales på det sterkeste 😍

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Coastal07541623370
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Opplevelsen av fontene showet vær 30 min er flott og majestetisk!
Kopiert fra Las Vegas , dog intet mindre enn kult , samt lokasjonen fontene har er enestående!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, AndreSor77
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Helt ok opplevelse som man må få med seg. Det skjer hver halvtime. Ta bilder og ta med familien. Hyggelig

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Hartge
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Det var en tilfeldighet at vi fikk oppleve dette. Med musikken og fontenene som fulgte rytmen var det en «gåsehud-opplevelse». Anbefales!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, A1323DLanneb