Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dubai: Red Dunes Desert Safari, Sandsurf, Kameler og Quad Bike Option
913

Bestill på forhånd
fra
USD 32,86
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve OceanAir Travels på
fra USD 32,86
Mer informasjon
fra USD 35,05
Mer informasjon
fra USD 55,73
Mer informasjon
fra USD 70,00
Mer informasjon
Anmeldelser (40 865)
Filtrer anmeldelser
40 865 resultater
Vurdering fra reisende
39 761
950
89
34
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39 761
950
89
34
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 40 865 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse som anbefales på det sterkeste. James (vår sjåfør) gjorde en kjempejobb og gjorde selve opplevelsen perfekt! Vi reiste med tre ungdommer og de storkoste seg. Det ble sanboarding, en adrenalinfyllt landrovertur over sanddynene, masse god mat og drikke, kamelridning.. ja det var opplevelser fra ende til annen.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Hanne Christine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Vi ble plukket opp av vår hyggelige guide Mansoor. Han fortalte oss mye om Dubai på vei til ørkenen. Vi hadde denne gangen valgt å ri på kameler. Vi fikk ridd i over 30 min noe alle syntes var kjempekjekt. Etterpå fikk vi tatt bilder i solnedgangen. Bufféten ble servert i den nye campen de åpnet denne kvelden. Alt var ryddig og rent. God mat. Kan trygt anbefale oceanair travels.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, monicalN6583YE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Etter å ha sett gode tilbakemeldinger på TripAdvisor bestilte vi (2 voksne og 2 barn- 11 og 15 år) Evening Dubai Desert Safari, inkl «dunebashing» i sanddynene, middag og underholdning i en camp etterpå.

Vi ble hentet til avtalt tid og delte bil med et hyggelig tysk par. Turen ut fra Dubai tok ca en time, men vår kunnskapsrike guide brukte tiden godt til å fortelle om bygninger/områder vi passerte, og ikke minst om UAEs historie og samfunnet her. Interessant og lærerikt!

Første stopp var på et samlingspunkt hvor du kan kjøre ATV i ørkenen (ikke inkludert i pakkeprisen). 11-åringen vår synes dette var kjempegøy!

Deretter bar det ut i ørkenen for 45 minutts action. Mansoor er en særdeles dyktig sjåfør og sørget for god underholdning og spenning på vei rundt i sanddynene.

Underveis var det muligheten for både sandboarding, kamelriding, hennatatovering m.m. Maten i campen etterpå var bra, men underholdningen litt lang. Alt i alt en flott ettermiddag!

OceanAir Travels fremstår som et veldig ryddig og seriøst selskap. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale denne turen om du er i Dubai!

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Geir Are N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Ørkensafari var fantastisk! Kamel riding, se solnedgang var topp. Vi var på deres nye camp med god arabisk mat. Vi hadde en behagelig guide med navn Mansoor som tok masse fine bilder. Tusen takk for turen!

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, Erling L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. februar 2018 via mobile enheter

Halvdagstur som ga valuta for pengene. Sanddyne kjøringen var kjempeartig. Også greit opplegg i campen med rikelig god mat og drikke. Det eneste negative var at sjåføren vår Mansoor (som var en utmerket guide og fotograf) dessverre kjører alt for fort og alt for nære bilen foran på motorveien. Vi følte oss ikke trygg i bilen på transit til og fra.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, frankn670
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser