Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve OceanAir Travels på
fra USD 45,00
Mer informasjon
fra USD 49,00
Mer informasjon
fra USD 55,00
Mer informasjon
fra USD 65,00
Mer informasjon
Anmeldelser (25 500)
Filtrer anmeldelser
25 500 resultater
Vurdering fra reisende
24 706
694
64
21
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
24 706
694
64
21
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 25 500 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2018

Dette var en opplevelde vi aldri vil glemme som overgikk alt vi kunne forestille oss. Ble hentet og levert på hotellet etter mange timer der den en aktiviteten overgikkk den andre.
Vår fanttastiske guide Raiz loset oss trygt og godt igjennom så dette vil jeg varmt anbefalle alle.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Ambrosa_livelife
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OceanAirTravels, Guest Relations Manager på OceanAir Travels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei, Ambrosa
Vi er fornøyd med din takknemlighet for vår service. Det var vår glede å organisere denne turen for å møte dine forventninger fra start til slutt.
Sikkert, vi vil videresende din anerkjennelse av vurdering til vår safari guide Raiz med stor glede og tonnevis av klapper.
Bli med oss for flere eventyrlystne turer.

Lima | Kvalitetslag

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse som anbefales på det sterkeste. James (vår sjåfør) gjorde en kjempejobb og gjorde selve opplevelsen perfekt! Vi reiste med tre ungdommer og de storkoste seg. Det ble sanboarding, en adrenalinfyllt landrovertur over sanddynene, masse god mat og drikke, kamelridning.. ja det var opplevelser fra ende til annen.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Hanne Christine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Vi ble plukket opp av vår hyggelige guide Mansoor. Han fortalte oss mye om Dubai på vei til ørkenen. Vi hadde denne gangen valgt å ri på kameler. Vi fikk ridd i over 30 min noe alle syntes var kjempekjekt. Etterpå fikk vi tatt bilder i solnedgangen. Bufféten ble servert i den nye campen de åpnet denne kvelden. Alt var ryddig og rent. God mat. Kan trygt anbefale oceanair travels.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, monicalN6583YE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Etter å ha sett gode tilbakemeldinger på TripAdvisor bestilte vi (2 voksne og 2 barn- 11 og 15 år) Evening Dubai Desert Safari, inkl «dunebashing» i sanddynene, middag og underholdning i en camp etterpå.

Vi ble hentet til avtalt tid og delte bil med et hyggelig tysk par. Turen ut fra Dubai tok ca en time, men vår kunnskapsrike guide brukte tiden godt til å fortelle om bygninger/områder vi passerte, og ikke minst om UAEs historie og samfunnet her. Interessant og lærerikt!

Første stopp var på et samlingspunkt hvor du kan kjøre ATV i ørkenen (ikke inkludert i pakkeprisen). 11-åringen vår synes dette var kjempegøy!

Deretter bar det ut i ørkenen for 45 minutts action. Mansoor er en særdeles dyktig sjåfør og sørget for god underholdning og spenning på vei rundt i sanddynene.

Underveis var det muligheten for både sandboarding, kamelriding, hennatatovering m.m. Maten i campen etterpå var bra, men underholdningen litt lang. Alt i alt en flott ettermiddag!

OceanAir Travels fremstår som et veldig ryddig og seriøst selskap. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale denne turen om du er i Dubai!

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Geir Are N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Ørkensafari var fantastisk! Kamel riding, se solnedgang var topp. Vi var på deres nye camp med god arabisk mat. Vi hadde en behagelig guide med navn Mansoor som tok masse fine bilder. Tusen takk for turen!

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, Erling L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser