Veldig fin og ordentlig planlagt tur. Ble positivt overrasket over opplegget og det sto til all forventning. Guiden vår, Salman, var veldig behjelpelig og omgjengelig. Kunne anbefalt turen til alt fra småbarnsfamilier til gamle ektepar.
Amr Sharaf var leiðsögumaðurinn okkar og hann var æðislegur. Amr sagði okkur frá mörgu áhugaverðu og hann var líka mjög skemmtilegur. Þetta var besti dagurinn af ferðinni okkar til Dubai og við erum svo ánægð að hafa valið Ocean Air Travels. Ég mæli hiklaust með þeim, sérstaklega Amr!
Vi hadde nylig gleden av å oppleve en dag i Dubais ørken, med god organiseringen fra vår guide Sharaf. Fra spennende ATV-kjøring, kamelridning, til sanddynekjøring, sørget Sharaf for en flott dag for oss! Vi anbefaler denne turen til alle som ønsker en autentisk og spennende ørkenopplevelse i Dubai.
Tusen takk, Sharaf, for en fantastisk dag.
veldig morsom dag, virkelig en gøy opplevelse! god service, god mat og underholdning. ble godt tatt vare på. virkelig verdt pengene
Topp aktiviteter, proft gjennomført
God mat og innholdsrik underholdning på kvelden. Hyggelige verter gjennom hele dagen. Anbefales👍🏼
Veldig hyggelig guide. Masse gode minner og spennende opplevelser. Dette kan anbefales til absolutt alle som besøker Dubai!