Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Dubai Metro på
Anmeldt 27. mai 2018

Billig fremkomstmiddel. Tre forskjellige baner, rød, grønn og orange. Veldig enkelt å benytte. Dagskort kostet 22 Aed (ca 48 NOK)

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, HASISS
Anmeldt 13. mai 2018

Tok denne førerløse banen ved flere anledninger mellom Jumeirah Beach, Souk, Burj Khalifa, Dubai Mall og Mall of the Emirates. Vi løste Gold ticket som gav oss tilgang på en egen vogn med prioritert inngang. Vi benyttet oss også av ordinære billetter som også fungerte greit selv om det var mange mennesker der i rushtiden. Det var forbud mot å spise, drikke og tygge tyggegummi på Metroen. Aircondition på på holdeplass og inne på metroen. Det kosten ca kr 24 for en ordinær billett og kr 40 for en Gold ticket. Rent, pent og meget velorganisert og skiltet. Anbefales.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Steinar H
Anmeldt 8. april 2018

Går hvert 5. minutt helt til kl 1 om natten. Veldig rask, går mye raskene enn motorveien. Veldig renslig og oversiktlig.

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, 85 111 756
Anmeldt 17. mars 2018

En veldig rask og enkel måte og komme seg rundt i Dubai på. Går veldig ofte, er effektiv og selvfølgelig air condition. Skal du bruke den mye kjøp et kort som du kan fylle på penger.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Haggis170
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Denne er måten som er enklest å forflytte seg på i Dubai. Trikken har kobling til metroen, så det gjør det ennå enklere.
Lett å finne frem til stasjonen og hvor du skal gå av.
Vær obs på at det er egen avdeling for kun kvinner og barn.
Vi forflyttet oss enkelt og rimelig med benyttelse av metroen.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Frohan