Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ny rute EXPO2020

Beste måten å reise rundt i Dubai på, med rød og grønn linje, hvor den røde er delt i 2 etter at... les mer

Anmeldt 11. september 2022
ExoticTravelTom
,
Nedre Eiker, Norge
Noe av det flotteste i verden innen kollektiv transport! - bør oppleves! :)

Det er bare i sentrumet at metroen er "underground" ellers er den ute i dagen, på stolper... les mer

Anmeldt 18. november 2019
Axel S
,
Lillehammer, Norge
Les alle 37 196 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Dubai
fra kr 749,67
Mer informasjon
fra kr 532,37
Mer informasjon
fra kr 505,97
Mer informasjon
fra kr 2 282,04
Mer informasjon
Anmeldelser (37 196)
Filtrer anmeldelser
37 196 resultater
Vurdering fra reisende
25 238
9 157
2 186
391
224
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25 238
9 157
2 186
391
224
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 37 196 anmeldelser
Anmeldt 27. mai 2018

Billig fremkomstmiddel. Tre forskjellige baner, rød, grønn og orange. Veldig enkelt å benytte. Dagskort kostet 22 Aed (ca 48 NOK)

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, HASISS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2018

Tok denne førerløse banen ved flere anledninger mellom Jumeirah Beach, Souk, Burj Khalifa, Dubai Mall og Mall of the Emirates. Vi løste Gold ticket som gav oss tilgang på en egen vogn med prioritert inngang. Vi benyttet oss også av ordinære billetter som også fungerte greit selv om det var mange mennesker der i rushtiden. Det var forbud mot å spise, drikke og tygge tyggegummi på Metroen. Aircondition på på holdeplass og inne på metroen. Det kosten ca kr 24 for en ordinær billett og kr 40 for en Gold ticket. Rent, pent og meget velorganisert og skiltet. Anbefales.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Steinar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. april 2018

Går hvert 5. minutt helt til kl 1 om natten. Veldig rask, går mye raskene enn motorveien. Veldig renslig og oversiktlig.

Dato for opplevelse: april 2018
1  Takk, 85 111 756
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. mars 2018

En veldig rask og enkel måte og komme seg rundt i Dubai på. Går veldig ofte, er effektiv og selvfølgelig air condition. Skal du bruke den mye kjøp et kort som du kan fylle på penger.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Haggis170
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Denne er måten som er enklest å forflytte seg på i Dubai. Trikken har kobling til metroen, så det gjør det ennå enklere.
Lett å finne frem til stasjonen og hvor du skal gå av.
Vær obs på at det er egen avdeling for kun kvinner og barn.
Vi forflyttet oss enkelt og rimelig med benyttelse av metroen.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Frohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser