Dubai Metro var ett billig og raskt fremkomstmiddel Tok ikkje lang tid før vi forstod systemet
Billig fremkomstmiddel. Tre forskjellige baner, rød, grønn og orange. Veldig enkelt å benytte. Dagskort kostet 22 Aed (ca 48 NOK)
Tok denne førerløse banen ved flere anledninger mellom Jumeirah Beach, Souk, Burj Khalifa, Dubai Mall og Mall of the Emirates. Vi løste Gold ticket som gav oss tilgang på en egen vogn med prioritert inngang. Vi benyttet oss også av ordinære billetter som også fungerte greit selv om det var mange mennesker der i rushtiden. Det var forbud mot å spise, drikke og tygge tyggegummi på Metroen. Aircondition på på holdeplass og inne på metroen. Det kosten ca kr 24 for en ordinær billett og kr 40 for en Gold ticket. Rent, pent og meget velorganisert og skiltet. Anbefales.
Går hvert 5. minutt helt til kl 1 om natten. Veldig rask, går mye raskene enn motorveien. Veldig renslig og oversiktlig.
En veldig rask og enkel måte og komme seg rundt i Dubai på. Går veldig ofte, er effektiv og selvfølgelig air condition. Skal du bruke den mye kjøp et kort som du kan fylle på penger.
Denne er måten som er enklest å forflytte seg på i Dubai. Trikken har kobling til metroen, så det gjør det ennå enklere.
Lett å finne frem til stasjonen og hvor du skal gå av.
Vær obs på at det er egen avdeling for kun kvinner og barn.
Vi forflyttet oss enkelt og rimelig med benyttelse av metroen.