Det å sitte på i firehjuls bilen mens den gir full fart opp og ned sanddynene er både moro og litt skummelt. Veldig dyktige sjåfører og programmet er ofte inkl beduin leir med middag og underholdning. Anbefales!
Vi bestilte tur fra hotellet. Ble hentet på hotellet og hentet folk fra 2 andre hoteller. Stoppet på et shoppingsted med kamel, hest og pågående selgere.
Videre opplevelser:
-kjøring i ørkenen. Kult med fotostopp underveis. De var ikke forberedt med spypose i bilen, så flere biler måtte stoppe for at noen måtte ut og spy.
-beduinerleir: mat, dessert, underholding før veien tilbake og levering ved hotellet
Er du i Dubai bør du absolutt ta en tur på ørkensafari. Bilturen er som å kjøre karusell, solnedgangen er et vakkert syn og middagen er imponerende.
Vi var en gjeng på 5 stk, bestilte en bil! Dattera vår på 5 år hadde det så gøy!! Maser om å dra tilbake hver dag! Veldig moro var det! Veldig bra opplegg hele veien! Se på kameler, ri på kameler, show med dans og flammer! Ta mange fine bilder! Er du i Dubai så må du få med deg dette!!
Det er mange forskjellige arrangører men opplegget er ca det samme. Vi ble hentet på hotellet av en hyggelig guide. Senere plukket vi opp fire til fra et annet hotell. Kjørte ut av byen mens guiden fortalte ivrig. Turen i sanddynene var nervepirrende til tider, men sett i ettertid var det jo morsomt. Etter safari og bilder i ørkenen ble vi kjørt til campen der det var mulighet for camelridning og mere kjøring da med firhjuling. God mat og underholdning i form av dans mens vi satt på puter rundt lave bord. Alkoholfri drikke var inkludert og man fikk kjøpt vin. Er du i Dubai så er dette noe du bør oppleve.
Dette må du gjøre i Dubai. Du får en kjøreopplevelse på sanddynene, kamelridning, hennamaling, sandboarding, ATV hvis du betaler mer, holde en falk for 10 dirham (du kan ta så mange bilder du vil), tre retters middag og show (magedanser, flammedanser og lokal dans).