Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
ACA
Anmeldelse av JA Beach Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. des. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 720
kr 674
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bestill nå med Marriott Bonvoy
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Booking.com
19.7 km fra JA Beach Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 452
  • Booking.com
  • Algotels
  • Hotels.com
40.1 km fra JA Beach Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 903
  • Expedia.com
    kr 1 349
22.1 km fra JA Beach Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
PALACE DOWNTOWN
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Official Website
    kr 2 641
  • Expedia.com
    kr 2 697
34.2 km fra JA Beach Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • JW Marriott
    kr 1 553
  • Algotels
32.3 km fra JA Beach Hotel
Gratis parkering
Romservice
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 429
  • Official Site
    kr 3 842
18.5 km fra JA Beach Hotel
Gratis parkering
Svømmebasseng
Deluxe King
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 942
  • Priceline
32.3 km fra JA Beach Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
View of hotel from Dubai Marina
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Wyndham
    kr 1 132
  • Priceline
13.9 km fra JA Beach Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • FourPoints.com
    kr 604
  • Booking.com
40.0 km fra JA Beach Hotel
Gratis parkering
Restaurant
Se flere hoteller i Dubai
Anmeldelser (6 206)
Filtrer anmeldelser
6 206 resultater
Vurdering fra reisende
4 347
1 235
366
119
139
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 347
1 235
366
119
139
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 6 206 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2018

Perfekt for barnefamilier og de som ønsker ferie litt utenfor Dubai sentrum. Taxi og buss tar 15 min. Fantastisk mat, service, hygiene, folket, aktiviteter. Bør være bedre informert om hva som er tilgjengelig og hva som er inkludert for de med all inclusive pakker.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, janeykr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2017 via mobile enheter

Vi reiste med datter på fem år og kun for å slappe av og være sammen. Dette hotellet hadde alt vi ønsket oss for en uke i varmen! Rent og pent, gode senger, fantastisk service, stille og rolig, nydelig mat (kunne velge blant mange restauranter), på stranden og helt utrolig flott med barer i poolen. Vi har allerede bestilt en reise tilbake i januar, men da uten barn :-)

Hvis du vil oppleve Dubai og sentrum ville jeg bodd nærmere sentrum.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kate G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mark I, Resort Manager på JA Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2017

Kjære Kate G

Det er godt å vite at vi har klart å oppfylle forventningene dine ved ditt nylige opphold på JA Jebel ali Beach Hotel.

Jeg ønsker å takke deg for at du tok deg tid til å dele kommentarene dine med oss, og vi håper vi får den glede å kunne ønske deg velkommen også i fremtiden.

Med vennlig hilsen,

Mark Irwin
Resort Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2017

Flott hotell, noe uten for Dubai "sentrum", men med gratis buss til plasser gjennom dagen.
Hotellrommet var et superior room, stort og flott for en familie på 4. Hadde tilgang til en engen Lounge med snacks og drikke hele dagen(alkohol mellom 18-19)
Frokost buffen var veldig bra.
Var på resturant som heter Shooters, spiste der 3 kvelder. Fantastisk biff !!
Flere bassenger og velge mellom, også ligger det en kjempe flott strand nedfor hotellet.
Gode lunsjer serveres også resturantene ved poolen.
Familien hadde det knall, blir nok en tur neste år også.

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 724p_ll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mark I, Executive Assistant Manager –Rooms på JA Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2017

Kjære Pål L,

Det er godt å vite at vi har klart å oppfylle forventningene dine ved ditt nylige opphold på JA Jebel Ali Beach Hotel.

Jeg ønsker å takke deg for at du tok deg tid til å dele kommentarene dine med oss, og vi håper vi får den glede å kunne ønske deg velkommen også i fremtiden.

Med vennlig hilsen,

MarkIrwin
Executive Assistant Manager –Rooms

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2016 via mobile enheter

Bilder fra vårt treningsopphold i Dubai 2016, flotte treningsfasiliteter og et meget bra hotell.
Bra avstand fra sentrum, men ikke problem, drosjene kjører villig og bra priser. Ca.30 minutter med drosje til sentrum.
Positiv service på hotellet og hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: januar 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 800perl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Otto K, General Manager på JA Beach Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2016

Kjære Per L

Det er godt å vite at vi har klart å oppfylle forventningene dine ved ditt nylige opphold på JA Jebel ali Beach Hotel.

Jeg ønsker å takke deg for at du tok deg tid til å dele kommentarene dine med oss, og vi håper vi får den glede å kunne ønske deg velkommen også i fremtiden.

Med vennlig hilsen,

Otto Kurzendorfer
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2015

Flott familiehotell med store uteområder tilpasset alle aldre og nydelig strand. Masse dyr og fugler, flere basseng og steder å få kjøpt mat.
Bør bestille all inclusive fordi det er bare er her du får kjøpt mat, ingen strandpromenade med butikker og restauranter så det kan bli litt stille på kvelden når alle barnefamiliene har tatt kvelden. Gratis shuttlebusser til sentrum, tar 30-45 min etter hvor stor trafikken er- pluss for den. Bitteliten terrasse uten møbler men vi satte ut 2 stoler fra rommet, det ble så vidt plass til det.

Dato for oppholdet: november 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, erike437
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser