Dag Frithjof Nilsen
Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2024
Romtips: Hotellet har gratis buss med flere avganger om dagen til blant annet Dubai mall.
Murad Ahmed, OtherJA The Resort - JA Beach hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. mars 2024
Dear Dag Frithjof Nilsen,

Thank you for taking a moment to share your valuable feedback following your stay at JA Beach Hotel!

It is a great pleasure to learn that our combined team efforts contributed to your memorable resort experience.

Along with Dilip, we cannot wait to welcome you back to pamper you once again in our oasis in the heart of Dubai.

Best regards,
1 285
4 770
1 285
Anmeldt 4. februar 2023

Alt er bra . Mat, renhold,trening ,steching, aerobic.
Første inntrykk er hyggelig møte i resepsjonen, alt er forklart på enkel å profesjonell måte. Stor pris på er god renhold og god mat. Beste av alle er 2 personer som er trenere, Mohamed Ali og Nadja.
Tusen takk til alle .
Kommer tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, Adnan A
Hayden Edgtton, Other på JA The Resort - JA Beach hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2023

Kjære Adnan A,

Takk for at du tar deg tid til å dele din verdifulle tilbakemelding etter oppholdet ditt på JA Beach Hotel.

Det er en stor glede å høre at vår kombinerte teaminnsats bidro til din minneverdige ferieopplevelse.

Sammen med Mohamed Ali og Nadja kan vi ikke vente med å ønske deg velkommen tilbake for igjen å skjemme deg bort i oasen vår i hjertet av Dubai.

Med vennlig hilsen,
Hayden Edgtton
Cluster Resort Manager

Anmeldt 4. februar 2023 via mobile enheter

En fantastisk sted med god service og serviceinnstilt folk. Spesielt var vi fornøyd med Nadya og Mohamed Ali som var flinke til å få oss på streching, vanngymnastikk, Zumba og Yoga. Maten var helt nydelig og utvalget var fantastisk. Gratis buss til shopping senterene fungerte veldig bra. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, emiraa2023
Hayden Edgtton, Other på JA The Resort - JA Beach hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2023

Dear Emira A,

We just love this fantastic review – thank you so much for sharing your impressions with the Tripadvisor community and for highly recommending us to other travelers.

I am extremely pleased to learn that during your entire stay it was well taken care of everything by our hardworking associates. Mohamed Ali, who deserved your special mention, was thrilled to receive such kind compliments.

We look forward to welcoming you back to another wonderful and seamless holiday experience!

Best regards,
Hayden Edgtton
Cluster Resort Manager

Anmeldt 1. november 2022 via mobile enheter

Fantastisk resort med fin beliggenhet utenfor «city» av Dubai. Egen strand, flere basseng, mange restauranter å velge på. Servicen er på topp.
Det er andre gang vi er på JA Beach Hotel, og det blir sikkert flere besøk der. Rett og slett et helt tipp topp sted.

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, Jeanine Svaem C
William Harley-Fleming, Other på JA The Resort - JA Beach hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2022

Kjære Jeanine Svaem C,

Vi kan ikke vente med å ønske deg velkommen tilbake for igjen å skjemme deg bort i oasen vår i hjertet av Dubai.

Med vennlig hilsen,
Murad Ahmed
Cluster Executive Assistant Manager

Anmeldt 28. desember 2021 via mobile enheter

Dårlig service, dårlig mat, stygge rom,
Personalet bryr seg ikke om noe som helst, alt tar lang tid, da vi ankom hotellet ble vi fortalt hva og hvor vi kunne spise siden vi hadde kjøpt halv pensjon, men det stemte ikke, vi måtte betale for mat i neon ganger og andre ganger ikke, selv om det var inkludert i pakken,
Mye rot fra hotellets side
Ac på rommet bråket veldig høyt
Kunne ikke sove hvis den var på

Romtips: Ikke dra til dette hotellet, finnes mye andre og bedre hotell i Dubai, denne var sannsynligvis dårligste jeg har opplevd i Dubai
Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, 696salmans
Anmeldt 8. desember 2018

En fantastisk uke. Rolig og fint. Koselig havn. Veldig god service. God mat:)
Tusen takk til Naim for flott roomservice.
Veldig bra å reise i november, temperaturen var perfekt, 30 grader.

Kunne være litt fullt til frokost og noe usentral beliggenhet.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, smartreise12