Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Shiva B
Anmeldelse av Grand Hyatt Dubai
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GHD_Management_Team, Cluster General ManagerGrand Hyatt Dubai, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. jan. 2019
Dear 948Shivab,

Thank you for taking the time to write a review and we are delighted to hear that you enjoyed your most recent stay with us.

It is always pleasing to hear that you had such a great experience with us and that we managed to make a positive impact on you. With 13 Food and Beverage restaurants, our indoor and outdoor swimming pools, The Kidz Club, Ahasees Spa & Club and our health and leisure facilities, we aim to provide all-round guest satisfaction.

Grand Hyatt Dubai continues to strive and deliver efficient service standards and we are delighted to know that we have achieved this during your stay with us.

We appreciate your feedback and hope to welcome you back to Grand Hyatt Dubai in the near future.

Warm regards,
Fathi Khogaly
Cluster General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 409
  • Booking.com
  • Algotels
  • Hotels.com
0.8 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Exterior view
kr 1 148
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 984
  • Hotels.com
5.8 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Exterior view
kr 1 525
  • Tripadvisor
    kr 1 525
  • Booking.com
  • Hotels.com
26.0 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
PALACE DOWNTOWN
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 3 867
  • Official Website
    kr 3 807
  • Booking.com
6.5 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • JW Marriott
    kr 1 524
  • Algotels
8.5 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis parkering
Romservice
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Official Site
    kr 5 297
  • Expedia.com
    kr 5 355
23.8 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis parkering
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • Official Hotel
    kr 1 538
  • travelup.com
22.7 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Deluxe King
  • Hotels.com
  • Official website
    kr 768
  • Expedia.com
    kr 850
8.4 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 918
  • Expedia.com
    kr 1 435
18.6 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 790
  • Algotels
26.8 km fra Grand Hyatt Dubai
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Dubai
Anmeldelser (9 407)
Filtrer anmeldelser
9 407 resultater
Vurdering fra reisende
7 254
1 448
338
153
214
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 254
1 448
338
153
214
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 9 407 anmeldelser
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Kjempefint hotell med fantastisk service. Fine restauranter. Vi hadde frokost inkludert. Den flotteste hotellfrokosten vi har hatt. Flott bassengområde. Rent og pent over alt. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Aud S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GHD_Management_Team, General Manager på Grand Hyatt Dubai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018
Google-oversetting

Dear Aud S,

Thank you for taking the time to write a review of our hotel and we are delighted to hear that you enjoyed your most recent stay with us.

We appreciate your review and hope to welcome you back to Grand Hyatt Dubai in the near future.

Warm regards,
Fathi Khogaly
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2018

Flott hotell. Alle ansatte 100% vennlige, hjelpsomme og serviceinnstilte. Fint uteområde med store basseng og fint grøntområde. Vi hadde halvpensjon og spiste på Collective by Market Cafe=god og variert mat fra flere verdenshjørner. Kort vei til metro som er både enkel og billig å benytte seg av.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, HASISS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GHD_Management_Team, General Manager på Grand Hyatt Dubai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2018
Google-oversetting

Dear HASISS,

Thank you for taking the time to write a review of our hotel and we are delighted to hear that you enjoyed your most recent stay with us.

It is always pleasing to hear that our guests were left highly satisfied with their overall experience at Grand Hyatt Dubai. With 13 Food and Beverage restaurants, our indoor and outdoor swimming pools, The Kidz Club, Ahasees Spa & Club and our health and leisure facilities, we aim to provide all-round guest satisfaction.

Grand Hyatt Dubai continues to strive and deliver efficient service standards and we are delighted to know that we have achieved this during your stay with us.

We appreciate your kind words and hope to welcome you back to Grand Hyatt Dubai in the near future.

Warm regards,
Fathi Khogaly
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

Flott hotell med imøtekommende og behjelpelige ansatte. Veldig hyggelige og varierte spisesteder med god mat. Frokosten var variert med mye god mat. Rene og pene bassengområder med basseng som passer for alle typer. Små barn, større barn og voksne uten par. Og en aircondition som fungerer! Anbefales!

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, sivelink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FathiKhogaly_GHD, General Manager på Grand Hyatt Dubai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2018
Google-oversetting

Dear Siv Elin K,

Thank you for taking the time to write such a review of our hotel and we are delighted to hear that you enjoyed your most recent stay with us.

We appreciate your review and look forward to welcoming you back to Grand Hyatt Dubai in the near future.

Kind Regards,
Fathi Khogaly

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2018 via mobile enheter

Flott hotell med vennlig, profesjonell og smilende service. Herlig rom med gode kong sine senger, romslig bad og generøs utsikt. God frokost med rik variasjon. Flott bassengområde, rikelig med senger og hyggelig servering. Vi hadde 2 board, passet oss utmerket. Middag/lunsj i samme restaurant som frokost - god variasjon, hyggelig service...og lang åpningstid. Et meget vellykket opphold.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FathiKhogaly_GHD, General Manager på Grand Hyatt Dubai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2018
Google-oversetting

Dear Gunnar H,

Thank you for taking the time to write such a review of our hotel and we are delighted to hear that you enjoyed your most recent stay with us.

Guests such as yourself inspire us to exceed expectations in every way and we thank you for your kind words. Grand Hyatt Dubai continues to strive and deliver efficient service standards and we are delighted to know that we have achieved this during your stay with us.

We appreciate your review and look forward to welcoming you back to Grand Hyatt Dubai on your next trip.

Kind Regards,
Fathi Khogaly

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 22. november 2014 via mobile enheter

Bodde her som del av bryllupsreisen vår. Staben var utrolige! Jeg likte spesielt spabehandlingen. Staben der er til ære for hotellet. Frokosten var utenomjordisk bra, var vanskelig å velge hva jeg skulle spise hver dag.
Vi hadde et deilig måltid i en av restaurantene.
Det eneste jeg kan klage på er plasseringen. Den føltes litt langt unna det meste, men ikke et stort problem.

Takk, buzybee2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Grand Hyatt D, General Manager på Grand Hyatt Dubai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2014
Google-oversetting

Dear Buzybee2014,

It is a true honor to read that you have chosen Grand Hyatt Dubai to spend part of your honey moon and we are delighted to read you have enjoyed your stay with us.

We are glad to know you enjoyed your treatment in Ahasees Spa. Please know that your feedback about service provided by the staff in the spa, and the hotel in general, is our best motivation and that it will be shared throughout the hotel.

It is a pleasure to read you were most satisfied with the breakfast served at The Market Café and we are happy to know that you have tried one of our 13 award-winning restaurants during your stay.

Once again thank your for your kind comments and we hope to welcome you again at the Grand Hyatt Dubai in the near future.

Warm regards,

David Mansfield
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser