Lee F
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. okt. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2023
JW Marriott Marquis Dubai, General ManagerJW Marriott Marquis Hotel Dubai, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. okt. 2023
Dear Lee F,

Thank you for your review.

It was a pleasure to have you as our valued guest and I am glad to know that you had an enjoyable experience during the stay.

We look forward to welcoming you back to the JW Marriott Marquis Hotel Dubai.

Nick Patmore
1 620
13 595
1 620
Anmeldt 30. januar 2023

Veldig fornøyde med alt, fin hotel med store solrike rom. Fantastisk frokost . Men mest fornøyde med personale, alle var veldig hjelpsomme, spesielt når vi glemte solbriller i en taxi og de fant de. Spesiell takk til Santosh og Gopi som traff og hjalp oss alltid med et stort smil og var tilgjengelig for oss.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, Stefanidis I
JW Marriott Marquis Dubai, General Manager på JW Marriott Marquis Hotel Dubai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2023

Dear stefanidisi2023,

Thank you for taking the time to share your review.

It was a pleasure to have you as our guest at the JW Marriott Marquis Hotel Dubai and I am happy to read from your comments that you very much enjoyed your stay.

Thank you for recognizing Santosh and Gopi for delivering exceptional service – they were truly delighted when I shared your positive feedback.

We look forward to welcoming you back again soon.

Nick Patmore

Anmeldt 4. november 2019 via mobile enheter

Ett fantastisk flott hotell, med nærhet til det meste. Personlig og høyt service nivå. Shahbaz er fantastisk og ga oss meget god og personlig service😁han må dere ta godt vare på👍🏻👍🏻. Han er unik.

Dato for oppholdet: november 2019
2  Takk, kimnormann68
DXBJW, Manager på JW Marriott Marquis Hotel Dubai, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2019

Dear kimnormann68,

Always a pleasure for the team to read such encouraging comments. We thank you for your TripAdvisor post and we certainly look forward to welcoming you back again in the not too distant future.

Brian Hashkowitz

Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Jeg hadde 11 dager opphold sammen med kjæresten min i JW marriot hotell. Det mest jeg likte ved hotelle blant annet var den stor og fin rom som vi bodde i. Det var flott og stor seng, to bad, en flott badekar og den andre var med moderne dusj. Stor flatskjerm TV. Veldig hyggelig og service orientert folk både i resepsjon og de som gjøre rent. Utrolig frokost som du klarer ikke å ble ferdig med og kunne snakke på alt selv i 11 dager. De serverer lunsj og middag på den samme restauranten og som er ikke mindre imponerende og utrolig varert mat. I tilleg det har tre andre restauranter som er veldig koselige.
Dubai Metro er et stykke å gå fra hotelle, men det er trening tur ellers taxi står å venter på dora hele tiden.
Jeg var veldig fornøyd med mitt opphold der og anbefaler hotellet til de som vil ha luksus opphold.

Dato for oppholdet: mars 2018
1  Takk, O9861XIsaraa
Anmeldt 5. november 2016

Veldig renslig og moderne hotell, veldig fint svømmebasseng og fasiliteter. Anbefaler å ta en svømmetur, det er høyttaleranlegg under vannet, som gir det et unikt preg. Plettfri service og gratis shuttle til Dubai Mall, hvor du finner Burj Khalifa og andre attraksjoner.

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, muhammeds313
Anmeldt 30. oktober 2016

Wow, dette hotellet er virkelig et hotell for meg. Det er utrolig stort med mange forskjellige fasiliteter. Det er to tårn, så i hvert av tårnene finnes det forskjellige ting å gjøre. Det er utrolig mange restauranter her, men av de jeg prøvde ble Kitchen 6 en soleklar favoritt. Her er det litt av alt, både italiensk, thai, amerikansk og et eget dessert-område. Hotellet er veldig luksuriøst og passer bra til ferie som business. Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2015
Takk, MissvacayMiriam