Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service”
Anmeldelse av Khyber

Khyber
Bestill bord
Vurdert som nr. 104 av 13 625 Restauranter i Dubai
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 40 - USD 110
Omgivelser: Palm Jumeirah
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Palm Jumeirah
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Jeg og min kjæreste har spist på denne restauranten to ganger nå. Og det leveres hver gang. Maten er utsøkt, og servicen er fantastisk. Har også gode alternativer for vegetarianere. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 809stianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 055)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 056 anmeldelser

Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Vi ble tatt imot som kongelige, og fikk det beste bordet med en fantastisk utsikt. Vi bestilte butter chicken, og dette må være av den beste jeg har smakt av min indiske favorittrett. All ære til kokken, som også var innom for å hilse på! Lokalet var stilfullt, og jeg anbefaler virkelig dette stedet.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, MayBris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og service av ypperste klasse! Vi spiste her opptil flere ganger ved vårt besøk på Dukes Hotell.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Anders P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, spesielt til de som er vant til indisk. De vil nok merke kvaliteten, personalet er veldig hyggelige og hit kommer vi sikkert igjen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, SlavisaGacic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk indisk mat laget av kokken Qmvir. Restauranten er i 15 etasje, der ble vi tatt godt i mot av mr. Hitesh. Anbefaler bord med utsikt mot Dubai marina, veldig fint og se skyskraperene som lyser opp om natten. Her kommer vi gjerne igjen!

Dato for besøk: november 2018
Takk, sondreh332
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Khyber, så også på

 

Har du vært i Khyber? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.