Dette senteret er like stort og prangende som Dubai mall. Her er alt du kan tenke deg og tillegg en skibakke.
Dette var det første kjøpesenteret vi besøkte, og vi ble imponert av størrelsen og antall butikker. Ungdommene våre var veldig fornøyde med utvalget av butikker, det var både Hollister og Abercrombie & Fitch samt mange flere.
Vi besøkte også Dubai Mall, men likte Mall of Emirates mye bedre. Det var hakket mer oversiktlig, og butikkene mye av det samme.
Anbefales.
Dette er et fint senter og, ikke så mye folk og litt roligere en The Mall, og de har jo innedørs skibakke! Personlig foretrekker jeg det større The Mall som gir en annen shoppingfølelse og utenførs spiseopplevelser.
Kjempe stort kjøpesenter med alt du kunne tenke deg. Kan bli litt for stort og du må regne med flere dager hvis du vil se hele senteret. Vi prøvde kino med recliner stol. Kjempe deilig. Fikk utdelt teppe og pute. Egen servitør så vi kunne bestille mat, drikke og snacks.
Flott kjøpesenter som hadde ett stort trekkplaster som egen slalombakke.Det var ett kjempeflott anlegg.
Stort kjøpesenter med egen innendørs skibakke og mange forskjellige butikker og spisesteder. Verdt et besøk.