Fin opplevelse å ha vært i verdens høyeste bygning. Vi så det vi ønsket å se. Vil anbefale å reise opp til 148. etasje, antar litt mindre kø der. Også ville jeg lagt pengene mine i å kommet litt høyere opp.
Etter en handletur i Dubai Mall tok vi en eksklusiv først i køen tur til utsikts etagen. Servering og en time til å se og ta bilder. Været var fint vær så utsikten var bra. Det var en fantastisk utsikt utsikt over et tørt og flatt landskap. Anbefales!
Lang kø og flaks vi kjøpte at the top tickets, velig fin opplevelse og fantastisk utsikt. Flott personell som var veldig hjelpsomme
Fantastisk ingeniørkunst når lysshowet kjøres om kvelden, en gang hver halvtime. Samtidig får du sett fontenene som kjøre hver halvtime imellom.
Utsikten - selv om det var litt disig - er fantastisk! Det var køer, men systemet var veldig smidig, så oppfarten gikk greit.
Stort. Som om man ikke har opplevd noe på denne turen var dette også en høydare. Suger i magen bare å stå nedenfor og opp