Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Street Food med stil”

Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen
Bestill bord
Vurdert som nr. 311 av 13 608 Restauranter i Dubai
Omgivelser: Palm Jumeirah
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Palm Jumeirah
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Hadde store forhåpninger siden dette er en Gordon Ramsay restaurant. Det var ikke fult på stedet og vi hadde et fint bord ute til hele reisefølget. Her ble vi servert Street Food på hørlig og velsmakende måte.
Vi ble ikke skuffet. Stedet kan anbefales selv om det kunne vært litt mere folk her.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, stefanw989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Outlet_Management, Manager på Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019
Google-oversetting

Dear "stefanw989"

Thank you very much for taking the time to share your experience on TripAdvisor. Located on Dubai’s iconic palm island, within the Atlantis, The Palm resort, bread street kitchen is perfectly positioned as one of the city’s leading restaurants.
We’re delighted to hear that your arrival to our restaurant set the scene for a wonderful evening. Each individual you encountered strives to make your dining experience perfect, and they will all be thrilled to hear how much their dedication shined through.

Once again, thank you for sharing your positive experience and we sincerely hope to welcome you back in not too distant future.

Management, Bread street kitchen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (3 090)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 3 090 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Meny og nettsted gir inntrykk av at dette er ett litt penere spisested i byen, det er det ikke. Mye ståk i lokale, og en dresskode som absolutt ikke tas høyde for. Alkoholen var billig sammenlignet med norske priser, maten var dyr og desverre ikke så imponerende som man burde kunne forvente. Skal sies at forretten med rekene fra Sri Lanka vær veldig gode, dette drar opp helhetsinntrykket. Men desverre ikke verdt verken tiden eller pengene.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Sjarming
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BSK_Restaurant, Management på Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback, we are sorry to read that your visit was underwhelming. The management and kitchen teams regularly review guest feedback to ensure we are taking the right steps towards improving our standards and your considered criticism will certainly aid this process. Your concerns do not reflect the high standards to which we aspire and we truly hope that you may return at a later date and allow us the opportunity to provide the true experience just as it should be.


With apologies and very best wishes from the team in the meantime,

Management, Bread Street Kitchen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

我是朝着Gordon Ramsay 慕名而来。试了 Beef Wellington,但是没有英国的好吃。可能价位也不一样吧!环境是不错的,因为在Atlantis也没有太多的餐厅选择。我们是一群朋友庆祝生日,还有送个小甜点为我们庆祝,加分!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, JamieA1898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BSK_Restaurant, Management på Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback. We are pleased to read that your visit was so enjoyable and look forward to welcoming you back on another occasion.


Best wishes in the meantime,

Management, Bread Street Kitchen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2017

Da alt må bookes i forkant i Dubai for å kunne komme inn, booket vi også dette i forkant noen dager i forveien. Skulle unne oss en god middag siste kvelden, og det var virkelig tidenes biffmiddag. Vi hadde bord kl. 19.00, men kom 20 minutter tidligere tilfelle ventetid. Ble med en gang geleidet til et bord, hvor vi valgte å sitte utendørs. Servitøren kom raskt og presenterte seg. Han var også veldig oppmerksom under hele måltidet, men ikke masete. Bestilte hver vår rett, og fikk maten ikke mindre enn 6 minutter etterpå! Biffene var perfekt stekt, godt tilbehør (som man velger selv), og et glass italiensk vin ved siden av. Kunne ikke vært mer fornøyd! Restaurantens manager kom ut og pratet med oss etter endt måltid, og var veldig hyggelig.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 732janek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BSK_Restaurant, Management på Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Many thanks for your kind review, we are pleased to read that your recent visit was so enjoyable. Your feedback will be shared with the rest of the team, and we all look forward to welcoming you back again soon.


Very best wishes in the meantime,

Management, Bread Street Kitchen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

Bestilte bord på nettet som var veldig enklet og fikk rask tilbakemelding.
Servicen var upåklagelig og maten var veldig bra.
Hadde en 3 retters meny med vin, hovedretten var Ramseys signatur rett/Biff Wellington som var kanon.
kan anbefale denne på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TomH2466
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BSK_Restaurant, Management på Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We are pleased to read your comments and thank you for taking the time to write such a lovely review. Your feedback will be shared with the team and we look forward to seeing you again.


Very best wishes in the meantime,

Management, Bread Street Kitchen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen, så også på

 
Dubai, Emirate of Dubai
 

Har du vært i Gordon Ramsay's Bread Street Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.