Fantastisk guide. Sieb formidlet med innlevelse. Satte pris på historier fra hans liv i tillegg til info om templene.
Dear 404trineh,
Thanks for sharing your travel experience with us!
I will certainly share your wonderful experience to our team Mr. Sieb and I am glade that we have created a memorable experience of your holiday in Siem reap, Cambodia.
Best regards,
Mr Chong er en utrolig flink guide. Han hadde mye kunnskap, morsom, personlig og flink i engelsk. Han hadde flere perfekte steder for bilder og gjorde hele dagen til en flott opplevelse! Kan virkelig anbefale denne turen med han som guide.
Dear lisbethl359,
Thanks for sharing your travel experience with us!
I will certainly share your wonderful experience to our team Mr. Chong and we loved to hear that our teams are providing you an excellence service.
Best regards,
Kjempefin og informativ morgentur til Angkor Wat. Guiden vår Mr T hadde veldig mye kunnskap å dele med oss og var en kjempeflink fotograf gjennom dagen
Dear Marietelvestad,
Thanks for sharing your travel experience with us!
I will certainly share your wonderful experience to our team Mr. T and we loved to hear that our teams are providing you an excellence service.
Best regards,
Veldig læringsrikt! Og veldig passelig med de utvalgte templene vi besøkte og guiden vår «tida» var skikkelig søt og morsom. Han snakket ikke for lenge og vi kjedet oss ikke. Man er veldig sliten på slutten av turen, men det var perfekt å dra til soloppgangen fordi da var det ikke for varmt å gå rundt. Eneste negativet var at stedet vi ble sluppet av for å kjøpe lunsj hadde litt dyre priser, 6 dollar for stekt ris er litt stivt for Kambodsja syns jeg. Ellers anbefaler jeg turen sterkt, man kan jo ta med matpakke! + Tida var veldig flink og behjelpelig til å ta bilder av alle på de beste stedene!
Dette var en fin måte å oppleve litt mer av kulturen i Kambodsja. Vi ble tatt med på et lokalt marked og plukket egen sopp og urter fra hagen. Maten var også veldig god
Interessant opplevelse på landsbygda ved Siem Reap. Vi fikk lage spennende Khmer retter med god hjelp fra en lokal familie. Dette var gøy!