Tusen takk Narith for en veldig bra organisert, lærerik og morsom dag. God vibe i gruppen, morsom guide.
Veldig givende og kjekk tur, med veldig kjekk guide! Guiden vår, Sary, var veldig hyggelig og flink i engelsk. En helt spesiell opplevelse med kjekke lokale mennesker, flink guide og fin natur!
Guiden vår, Tom, var veldig imøtekommende, informativ og ikke minst god i engelsk. Vi dro utenfor monsoon-sesong, så vi fikk se landsbyen da det var tørt, med husene på påler. Avsluttet med nydelig solnedgang. Anbefaler alle å ta denne turen om du er i Siem Reap!
Turen vår med Tom som guide var svært informativ og interessant. Tom er en veldig kunnskapsrik fyr som er flink til å formidle og engelsken hans er dessuten på et svært høyt nivå. Vi ble tatt med inn tett på lokalbefolkningen og fikk høre mange spennende historier om både hans og andres landsbyer. Anbefaler han på det sterkeste til en hver som vurderer denne turen!
Turen var veldig interessant, med masse interessant informasjon og sterke inntrykk. Guiden vår, Tom, var veldig hyggelig, imøtekommende og ikke minst veldig kunnskapsrik. Han ga oss veldig bra innsikt over området og var veldig blid og hyggelig. Jeg vil Defintivt anbefale denne turen til alle som kommer til Siem Reap, og anbefale Tom som guide. Thanks for the trip, Tom!
Super guide og opplegg. Fikk se alt vi ville og mye mer. Ville definitivt gjort det igjen. Perfekt gruppestørrelse og bra transport
thanks you alots