Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 05:00 - 18:00
Angkor Wat Adgangskort
170

Bestill på forhånd
fra
kr 655,46
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Angkor Thom på
Angkor Wat Adgangskort
170 anmeldelser
fra kr 655,46
Mer informasjon
fra kr 199,97
Mer informasjon
fra kr 288,85
Mer informasjon
fra kr 222,19
Mer informasjon
Anmeldelser (8 644)
Filtrer anmeldelser
8 644 resultater
Vurdering fra reisende
6 868
1 545
200
22
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 868
1 545
200
22
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 8 644 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

For en by dette må ha vært. Et fantastisk område hvor de kan gå både i høyden og rundt på bakken. Trappene til tips er lande, bratte og mange, men det er flott på toppen. Utsmykningen er mange og helt fantastiske. Tempelet ble brukt i filmen Tomb Raider. Noe av tempelområdet er kollapset og noe er restaurert andre deler står som det sto. Absolutt verd et besøk

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Angkor Tom med guide som ga oss en god orientering om bygg og skulpturer. Det gir en ekstra dimensjon å ha guide, og jeg vil anbefale det på det sterkeste. Fantastisk at det var mulig å bygge slike enorme templer for så lang tid siden. Detaljer i utsmykningen var bare utrolig flotte!

Mvh
Tord Tøsse (Norge)

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, tordt271
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. desember 2017

Veldig flott, visuelt og magisk tempel/by. Litt magisk sted å besøke. Koselig å rusle rundt her. Mye historie. Veldig mange flotte små detaljer som gjør intrykk. Veldig stort område/by. Virkelig verdt et besøk. Lett tilgang. Husk å kjøpe billett som ligger et annet sted. Vi brukte tuk-tuk til og fra, som fungerte svært bra.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Svein-Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. desember 2017 via mobile enheter

Utrolig opplevelse! Storslått! Veldig mange kinesiske grupper som går og står i flokk på områdene, men slik er det vel!
Anbefales!

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Hilde S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2017

Angkor Wat er det mest kjente, men Angkor Thom står ikke noe tilbake i opplevelse. Ikke et så stort tempel, men utallige litt mindre. Virkelig verdt turen! Anbefaler også Angkor Taxi & Tour Service og sjåføren vår Tann som var en utmerket guide.

Dato for opplevelse: november 2017
1  Takk, RogD465
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser