Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
  
Google
Ulike måter å oppleve Angkor Thom på
Angkor Wat Adgangskort
57 anmeldelser
fra USD 59,00
Mer informasjon
fra USD 19,00
Mer informasjon
fra USD 29,00
Mer informasjon
fra USD 53,00
Mer informasjon
Anmeldelser (8 460)
Filtrer anmeldelser
8 460 resultater
Vurdering fra reisende
6 715
1 519
199
19
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 715
1 519
199
19
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 8 460 anmeldelser
Anmeldt 24. april 2019 via mobile enheter

Mye gammel Stein men verdt et besøk sammen med Ankor Wat. Veldig varmt og gå der så ta med vann. PS: man må kjøpe billett på forhånd et annet sted.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, royarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2019

Helt fantastisk å få lov til å se disse fantastiske templene. En utrolig lærerik og flott tur som tok oss langt tilbake i tid takket være vår fantastisk flinke guide, Suy Chhneang. Flotte byggverk som virkelig gir inntrykk av en"svunnen tid". Anbefales.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, ingipingi2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Den gamle byen Ankor Thom og tempelet Bayon med mange titall digre steinhoder med fire ansikter tar nesten pusten av de besøkende. Hundrevis av meter med veggrelieffet med motiver fra hinduismens mytologi gir oss innblikk i folks forestillinga-verden for tusen år siden

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, TerjeJ204
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

For en by dette må ha vært. Et fantastisk område hvor de kan gå både i høyden og rundt på bakken. Trappene til tips er lande, bratte og mange, men det er flott på toppen. Utsmykningen er mange og helt fantastiske. Tempelet ble brukt i filmen Tomb Raider. Noe av tempelområdet er kollapset og noe er restaurert andre deler står som det sto. Absolutt verd et besøk

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Angkor Tom med guide som ga oss en god orientering om bygg og skulpturer. Det gir en ekstra dimensjon å ha guide, og jeg vil anbefale det på det sterkeste. Fantastisk at det var mulig å bygge slike enorme templer for så lang tid siden. Detaljer i utsmykningen var bare utrolig flotte!

Mvh
Tord Tøsse (Norge)

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, tordt271
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser