Ta Prom er et spøkelsesaktig tempel like ved Angkor Wat. Enorme røtter har sprengt vei gjennom byggverkene.
Dette templet hadde en helt egen atmosfære. Vakkert, magisk, mystisk, frodig. Gode sko, og godt med drikke før du starter. Veldig nyttig med guide.
Overgrodd og vakkert, dette bør oppleves. Naturen har gjort dette til et enda større underverk. Templene er flotte og lyset fantastisk.
Dette tempelet var en av 4 templer jeg så før Ankor Wat, og jeg synes at det var det mest imponerende! Åssen naturen prøver å ta tilbake territoriet sitt, digre trær vokser opp på ruinene! Absolutt verdt å se! Synes det var vakrere enn til og med Ankor Wat..
Et helt fantastisk og magisk tempel. For noen omgivelser tempelet ligger i. For en mystikk. Virkelig vakkert. For et lys inne i tempelet. For noen magiske trær. For en visuell og magisk opplevelse og nytelse. En stor opplevelse å rusle rundt i templet og bare nyte stemningen og kulissene. Anbefales varmt. Lett tilgjengelig. Vi tok tuk-tuk til og fra. Fungerte svært bra.
Ta Prohm er et must å se hvis du er i Angkor området. Et tempel som har blitt overgrodd av trær i flere hundre år.