Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 05:00 - 18:00
Lagre
Angkor Wat Adgangskort
120

Bestill på forhånd
fra
USD 59,89
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Ta Prohm på
Angkor Wat Adgangskort
120 anmeldelser
fra USD 59,89
Mer informasjon
fra USD 24,00
Mer informasjon
fra USD 25,65
Mer informasjon
fra USD 120,00
Mer informasjon
Anmeldelser (19 288)
Filtrer anmeldelser
19 287 resultater
Vurdering fra reisende
15 596
3 068
526
61
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15 596
3 068
526
61
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 19 287 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2018

Dette templet hadde en helt egen atmosfære. Vakkert, magisk, mystisk, frodig. Gode sko, og godt med drikke før du starter. Veldig nyttig med guide.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Arild H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Overgrodd og vakkert, dette bør oppleves. Naturen har gjort dette til et enda større underverk. Templene er flotte og lyset fantastisk.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

Dette tempelet var en av 4 templer jeg så før Ankor Wat, og jeg synes at det var det mest imponerende! Åssen naturen prøver å ta tilbake territoriet sitt, digre trær vokser opp på ruinene! Absolutt verdt å se! Synes det var vakrere enn til og med Ankor Wat..

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Karolina L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. desember 2017

Et helt fantastisk og magisk tempel. For noen omgivelser tempelet ligger i. For en mystikk. Virkelig vakkert. For et lys inne i tempelet. For noen magiske trær. For en visuell og magisk opplevelse og nytelse. En stor opplevelse å rusle rundt i templet og bare nyte stemningen og kulissene. Anbefales varmt. Lett tilgjengelig. Vi tok tuk-tuk til og fra. Fungerte svært bra.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2017

Ta Prohm er et must å se hvis du er i Angkor området. Et tempel som har blitt overgrodd av trær i flere hundre år.

Dato for opplevelse: oktober 2017
1  Takk, Svein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser