Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 61
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.02.23
Expedia.com
USD 95
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.02.23
Agoda.com
USD 50
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.02.23
Hotels.comUSD 95
PricelineUSD 85
Destinia.comUSD 186
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 653)
Filtrer anmeldelser
2 653 resultater
Vurdering fra reisende
2 531
105
14
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 531
105
14
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 653 anmeldelser
Anmeldt 26. mars 2018 via mobile enheter

Kjempe fint hotell! God service, nydelig basseng og kjempe store og fine rom. Perfekt beliggenhet, få minutter å gå til gode restauranter og nattmarked. Absolutt å anbefale til både vennegjenger og familier.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lenahaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CentralSuiteSR, General Manager på Central Suite Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018
Google-oversetting

Dear Lena H,

Thank you very much for your wonderful review which I will be delighted to share with my team who made it all happen. We are very pleased to know that you had a wonderful stayed at Central Suite Residence and had an amazing time in Cambodia.

Once again, thank you for your great feedback and recommend to both friends and families. We look forward to welcoming you back home again in the future.

Yours Sincerely,

David Chhun
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2018 via mobile enheter

Vi bodde her i fire dager i slutten av februar og hadde et kjempefint opphold. Vi ble tatt svært godt imot ved ankomst og fikk god oppfølging og service av personellet mens vi bodde der. Blant annet fikk vi tildelt en hyggelig «personal assistent», Mr. Nut, som også fulgte oss hele veien til flyplassen dagen vi dro.

Rommet var rent og ryddig, med et svært delikat bad. Det er også et innbydende og fint basseng med bar. Hotellet har en svært behagelig atmosfære. Det ligger sentralt i Siem Riep, men uten at det er noen form for plagsom støy.

Vi kan anbefale hotellet på det varmeste!

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 687b_rdb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CentralSuiteSR, General Manager på Central Suite Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2018
Google-oversetting

Dear Bård B,

We appreciate your complimentary review and we are also glad to know that every member of staff you encountered displayed our core values so fully to create a memorable experience for you. With the warmest regards and a huge thank you from our entire team here at Central Suite Residence.

Once again, thank you for your great feedback and recommend. We look forward to welcoming you back home again in the future.

Yours Sincerely,

David Chhun
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2017 via mobile enheter

Flott hotell sentralt Seam Reap, trivelig atmosfære, meget bra renhold, trivelig uteplass med basseng omgitt av vakre blomster og trær. Topp service av hele betjeningen med Sophie og Bophin i spissen. Vi følte oss veldig velkommen og godt i varetatt. Anbefales!!!

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
3  Takk, Ruth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
K5046GKgm, General Manager på Central Suite Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2017
Google-oversetting

Dear Ruth S,

Greeting from Central Suite Residence's team.

Appreciated with your recommendation and with a deeply thanks for spending your time to write a truly experience to share on TripAdvisor.

I am delighted that you had a great stayed with us and leaving with your satisfactory.

Your special note about Sophie and Bophin was very wonderful, I am happy that they had took an excellence care of you.

We will always waiting for you here for your return.

Best Regards,

Kimly Cheak (Ms.)
Hotel Manager
Central Suite Residence
gm@centralsuiteresidence.com


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2017 via mobile enheter

Tusen takk for et fantastisk opphold med god service av personalet! Flotte moderne rom, god frokost og perfekt beliggenhet i hjertet av Siem Reap nær markeder, restauranter og barer! Spesiell takk til Miss. Sophie og Mr. Bophin!

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
3  Takk, Anne-lise E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
K5046GKgm, General Manager på Central Suite Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2017
Google-oversetting

Dear Anne-Lise E,

Sincerely thanks for your time to post such a wonderful feedback and sharing on TripAdvisor.

I am thrilled to know that you had a pleasant stayed with us and really excited that you were fall in loved with our properties and the location, especially our service and staff. Surely I will sharing with Mr.Bophin and Ms.Sophie with regard your compliment.

I hope you will come back and stay with us again here. The whole team will always here to welcoming you back.

Best Regards,

Kimly Cheak (Ms.)
Hotel Manager
Central Suite Residence
gm@centralsuiteresidence.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2017 via mobile enheter

Etter en lang fantastisk tur i Vietnam og Kambodsja, var vår siste stopp denne gang Siem Reap og Central Suite Residence. Ble i resepsjonen ved ankomst møtt av en gjeng utrolig flotte ansatte. Deres imøtekommenhet og service holdt en skyhøy standard gjennom hele oppholdet. Hver gang vi kom til hotellet ble vi møtt med kalde vaskekluter og kald drikke. Oppmerksomme og flotte ansatte. Nydelige, moderne rom, fantastisk bassengområde og nydelig frokost. Vi er en gjeng som har reist veldig mye i Østen, og dette er nok et av de beste hotellene vi har vært på. Vi kommer gjerne tilbake hit neste gang vi er på disse kanter! Spesiell takk til Miss Sophie og Bophin som har gjort vårt opphold så flott!

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
3  Takk, Marius O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
K5046GKgm, General Manager på Central Suite Residence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2017
Google-oversetting

Dear Marius,

What a lovely pleasure to know that you had a great holiday in Siem Reap, Cambodia, especially with your wonderful stay with Central Suite Residence.

Sincerely thanks for this amazing feedback and sharing on TripAdvisor. I am delighted that you are satisfied with our service and the staff, especially Ms.Sophie and Mr.Bophin who was took an excellence care of you. They will very happy once I pass it to them.

It would be very excited if we could have a chance to welcoming you back and see you again here.

Best Regards,

Kimly Cheak (Ms.)
Hotel Manager
Central Suite Residence
gm@centralsuiteresidence.com




Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser