Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“环境卫生比较好”
Anmeldelse av Jingmin Central Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 9 sider til!
Jingmin Central Hotel
Nr. 21 av 1 311 hoteller i Xiamen
Fortreffelighetsbevis
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 26 september 2008
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2008
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (349)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

346349 av 349 anmeldelser

Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 20 juli 2008
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2008
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 17 februar 2007
Google-oversetting

Opphold: juli 2006
Takk, TOMCOOL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29 mars 2006
Google-oversetting

  • Opphold: mars 2006, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, elplata
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Xiamen hotellene
Ramada Xiamen
Nr. 41 av 1 311 i Xiamen
181 anmeldelser
Pan Pacific Xiamen
Nr. 5 av 1 311 i Xiamen
663 anmeldelser
Huli District
C&D Hotel Xiamen
C&D Hotel Xiamen
Nr. 19 av 1 311 i Xiamen
507 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Pullman Xiamen Powerlong
Nr. 11 av 1 311 i Xiamen
326 anmeldelser
Xiamen Tegoo Hotel
Nr. 22 av 1 311 i Xiamen
85 anmeldelser
New Downtown
Sheraton Xiamen Hotel
Sheraton Xiamen Hotel
Nr. 12 av 1 311 i Xiamen
715 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Jingmin Central Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Jingmin Central Hotel

Adresse: No.158 Yuhou Nanli, Siming District, Xiamen 361012, Kina
Beliggenhet: Kina > Fujian > Xiamen
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Tekjøkken Restaurant Romservice Transporttjeneste Spa Suiter Svømmebasseng Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr.9 forretningshotell i Xiamen
Nr.9 beste økonomihotell i Xiamen
Nr.14 spahotell i Xiamen
Nr.20 luksushotell i Xiamen
Prisnivå: kr 607 - kr 1 333 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Jingmin Central Hotel 4*
Antall rom: 492
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Jingmin Central Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Best Western Xiamen
Xiamen Best Western

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din