Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“如考虑服务质量,性价比OK”

Home Inn Chengdu Wenshuyuan Subway Station
Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 1 side til!
Home Inn Chengdu Wenshuyuan Subway Station
Nr. 742 av 2 741 hoteller i Chengdu
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 12 juli 2012
Google-oversetting

  • Opphold: november 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (143)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 143 anmeldelser

Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 1 april 2012
Google-oversetting

  • Opphold: april 2012
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 21 oktober 2011
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 7 oktober 2011
Google-oversetting

  • Opphold: april 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 24 september 2011
Google-oversetting

  • Opphold: desember 2010
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Chengdu hotellene
0.7 km unna
Dorsett Grand Chengdu
Dorsett Grand Chengdu
Nr. 13 av 2 741 i Chengdu
356 anmeldelser
2.4 km unna
Fraser Suites Chengdu
Fraser Suites Chengdu
Nr. 6 av 2 741 i Chengdu
498 anmeldelser
1.1 km unna
The Ritz-Carlton, Chengdu
The Ritz-Carlton, Chengdu
Nr. 3 av 2 741 i Chengdu
608 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
2.9 km unna
The Temple House
The Temple House
Nr. 1 av 2 741 i Chengdu
504 anmeldelser
2.0 km unna
Leeden Hotel Chengdu
Leeden Hotel Chengdu
Nr. 34 av 2 741 i Chengdu
71 anmeldelser
3.0 km unna
Sofitel Chengdu Taihe
Sofitel Chengdu Taihe
Nr. 17 av 2 741 i Chengdu
926 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Home Inn Chengdu Wenshuyuan Subway Station? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Home Inn Chengdu Wenshuyuan Subway Station

Adresse: No.6 Third Section, Renmin Middle Road, Qingyang District, Chengdu 610031, Kina
Beliggenhet: Kina > Sichuan > Chengdu
Hotellstil:
Nr. 742 av 2 741 hoteller i Chengdu
Prisnivå: kr 160 - kr 216 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:1 stjerne — Home Inn Chengdu Wenshuyuan Subway Station 1*
Antall rom: 141
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com slik at du trygt kan bestille fra Home Inn Chengdu Wenshuyuan Subway Station. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din