Jeg bestilte Minisuite ut ifra bilde på Booking.no, Rommet var ikke helt slik jeg hadde forestilt til denne prisen og stemte heller ikke helt med bildene. Jeg hadde håpet på boblebad og balkong. Minisuite var bortkastet penger.
Sengen var god, badet hadde både badekar og dusj, rommer hadde sett bedre dager, men var rent og ryddig.
Wifi var greit nok, uten at hastigheten var høy, men helt akseptabelt.
Check In. Jeg kunne ikke ankomme hotellet før nærmere midnatt, jeg hadde gitt beskjed at min kjæreste fra Colombia ville ankomme med sitt barn mye tidligere. Servicen var for min kjæreste veldig bra, og etter spørsmål så rigget de til en barneseng også ( var også bestilt men glemt).
Frokosten var etter min skandinaviske smak noe mangelfull, men var over gjennomsnitt for Latin-Amerika.
Personalet var svært hyggelig og servicevennlig, jeg vil gi en spesiell hilsen til personellet ved bassenget og bar der. Helt topp service, skulle ønske at det hadde lengre åpent.
Lokasjonen er ved stranden, lett tilgengelig taxi, restauranter, shopping i nærheten.
Jeg kan gjære anbefale dette hotellet, men velg vanlig rom. ( jeg hadde 1300)Mer
1 377